Tak zgodnie z projektem Lukiego z małymi moimi zmianami.wzięłam wersję z kostkami a nie liniami bo nawiązywać di reszty będzie.jeszcze 2 muszę zrobić ale to już z bukszpanu bo to na górze skarpetki to nisko ciąć będę.może jutro do Karoli będę mogła się po nie wyrwać
mirabelka jest trendy?skąd ten pomysł?
narazie to ja dziewczyny mam chore od m-ca na zmiene a teraz jeszcze M z anginą bo mu starsza sprzedała to juz wogóle jakaś masakra... dzieciom to bajke włącze i jest luz a ten to umiera przecież prawie, spaceruje jak duch i sie trzęsie cały..
Klon czerwony 'Sun Valley' im zostal on do 8m dorasta. ale to pytalam o niego na te 2 szt pod serbami jak sobie wczesniej szukałam tam czegoś .
a wielopniowe to na środek wczesniej myslalam. musze tego ginala na zywo zobaczycbo na fotkach u konieczki to taki zielony krzak i tyle
parcie mam bo chcialabym zeby już było i rosło ale rzeczywiście zbastuje do przyszlego roku..
nie wiem czemu wybrałam SS a nie graby...
Oba trudno było mi dostać w dobrym rozmiarze cenie i takie które nie były cięte bo klonom to szkodzi na wyglądzie.
SS atrakcyjniejsze są wiosna a ja wtedy będę miała wycięte wszystkie trawy i to był duży plus.
aha dzięki za info. muszę ograniczać takie gatunki u siebie bo ja nerwowa jestem i już opieka nad różami absorbuje mój caly czas jaki mogę poświęcić na zabiegi chemiczne..teraz jestem czasowa bo nie pracuję ale kiedyś będę i wolę brać już pod uwagę czy dana roślina jest wymagająca czy nie
myślałam właśnie o klonach,dzwoniłam do Rogowa to mają jeszcze pensylwańskiego i pare czerwonych
platany to raczej ogromne rosną, jak mam wybór to wole drzewo którego nie będę musiała pilnować