Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I
11:00, 23 kwi 2012
Kochani, jestem w pracy i kabelek jest
Moja relacja nie odbiega, od tej w ujęciu Marzenki
muszę pochwalić Agnieszkę, za wybór nazwy wątku, idealnie pasuje, bo ogród jest ogromny, a ogrodniczka filigranowa, urocza
zarówno Agnieszka i Marcin mają co robić, ale wszystko wygląda perfekcyjnie
dom cudowny, a jedzonko jakie nam zaserwowano, godne powtórzenia u siebie
muszę napisać, że nasi gospodarze mają wspaniałych, urodziwych i grzecznych chłopców, a rzęsiska maja takie, że niejedna z nas by chciała takie mieć
Marzenka, Aga, Madzia, wspaniałe dziewczyny! wszyscy trajkotaliśmy jak najęci, co to znaczy pasja i czuliśmy się tak, jakby znajomość trwała od dawna
i obiecane kabelkowe foty
pokazuję Marzence i Madzi, jakie roślinki wybrałam, to było moje zadanie
Madzia wypisuje się w laurkę, którą sama zrobiła
a potem my z Marzenką
Agnieszka aż ugięła się pod ciężarem, bo filigranowa z niej dziewczyna, Madzia dzielnie pomaga a mąż Agnieszki nad czymś bardzo skupiony
Madzia i Agnieszka razem z kwieciem

Moja relacja nie odbiega, od tej w ujęciu Marzenki

muszę pochwalić Agnieszkę, za wybór nazwy wątku, idealnie pasuje, bo ogród jest ogromny, a ogrodniczka filigranowa, urocza

muszę napisać, że nasi gospodarze mają wspaniałych, urodziwych i grzecznych chłopców, a rzęsiska maja takie, że niejedna z nas by chciała takie mieć

Marzenka, Aga, Madzia, wspaniałe dziewczyny! wszyscy trajkotaliśmy jak najęci, co to znaczy pasja i czuliśmy się tak, jakby znajomość trwała od dawna

i obiecane kabelkowe foty

pokazuję Marzence i Madzi, jakie roślinki wybrałam, to było moje zadanie
Madzia wypisuje się w laurkę, którą sama zrobiła

Agnieszka aż ugięła się pod ciężarem, bo filigranowa z niej dziewczyna, Madzia dzielnie pomaga a mąż Agnieszki nad czymś bardzo skupiony

Madzia i Agnieszka razem z kwieciem