Ja też tę porę uwielbiam, ale kocham sierpień, bo u mnie wtedy najporządniej nic nie pyli, żadnych nasion i jakoś tak ogarnięte wygląda, a sierpień będzie w tym roku cudny
bardzo miło było się poznać, choć to była chwila
teraz wygląda tak:
wczoraj kupiłam 3 tuje i planuje tam je posadzić - mam problem tylko z różą - zostawić czy wykopać?
proszę o wasze rady
I czy jeszcze coś zmienić/dodać do tej rabaty?
Okrutnie brakuje mi tu tego miskanta ..... okrutnie !!! lub ????? może ????? klonik palmowy "Atropurpureum" lub "Dissectum" ???? jasnozielony lub czerwony z pofalowanym pniem ???? chylącym się ku lusterku ?????
Okrutnie brakuje mi tu tego miskanta ..... okrutnie !!! lub ????? może ????? klonik palmowy "Atropurpureum" lub "Dissectum" ???? jasnozielony lub czerwony z pofalowanym pniem ???? chylącym się ku lusterku ?????
Haniu, gratuluję kolejnej seteczki stron.... stron pełnych ciepła, mądrości i normalności której najbardziej w dzisiejszych czasach brakuje...... jesteś cudowną i mądrą kobietą ....i powtórzę po raz kolejny..... jestem twoją nieustającą Fanką...... moja chęć wyjazdu na spotkanie Dolny Śląs..to argumentem na tak za wyjazdem jesteś w dużej mierze Ty. Bardzo bym Cię chciałą poznać osobiście
I dla Ciebie w prezencie ode mnie kwiatuchy...
Biżuteria stworzona przez naturę
Oraz coś smacznego z własnego ogródka, świeżo zebrane
Tak długo się wgrywają zdjęcia, że wcale się nie zdziwię, że znów będę spoźniona