Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Sebek 11:58, 10 cze 2012

Aniu - gratuluję 600 stron

I nie orliki z białą muszką tylko ostróżki - moje ukochane byliny po hostach
Mala_Mi 12:27, 10 cze 2012

Aldonka siostro moja (to już mam dwie ..bo jeszcze Irenka) ... mentalnie mi pasujecie.jedna szalona, druga spokojna.. Dzięki zażyczenia i dla Ciebie moje ślicznotki niebieściutkie...

Robert Tobie też dziękuję za życzonka...i za skalniaczka, którego w swojej kolekcji nie mam
Tobie w podziekowaniu moje nowe trawy..co rosna, by się dały pomnożyć ku Twojej i mojej radości...

Konstancja do twego dowcipnego słowa pisanego (prozą, bo od wierszy są jak na razie lepsi.... ) nikt chyba na ogrodowisku nie dorówna... a wiesz, ze mam powojnika co sienazywa "Constace"..to prawie jak Constancja... może ta nazwa od imienia... niestety młody jest i jeszcze nie kwitnie....wiec Twoje ulubione Lawendy... na moim sklaniaczku..tu o dziwo nie umarzła ani jedna gałązka

Sebek - musisz mi wybaczyć sklerozę do nazw.... ten ty (czyli ja) tak już ma..zapamiętuję tylko pierwszą literę.i jak się nie zastanowie, to strzelam ... orlik-ostróżka.....
agata19762 12:46, 10 cze 2012

Aniu gratuluję z serca!!!!!!!!!
jeszcze chwilka i będzie tysiączek............
miłej niedzieli Aniu
dla Ciebie piwonia z mojego ogródka, bo wiem, że je lubisz baaaardzo
sylllwia 16:08, 10 cze 2012

Aniu gratulacje 600 stron

Mala_Mi 16:15, 10 cze 2012

agata19762 napisał(a)
Aniu gratuluję z serca!!!!!!!!!
jeszcze chwilka i będzie tysiączek............
miłej niedzieli Aniu
dla Ciebie piwonia z mojego ogródka, bo wiem, że je lubisz baaaardzo

Dzięki Agatka...... lubię i tak jak piszesz baaaaaaaaardzo......
Trochę chabazi ogródkowych i dla Ciebie..... taką trzykrotkę (kwiatki fioletowe) nie pamiętam czy dawałam, ale jakby co to mam jej na tyle, że mogę się podzielić..... z braku czasu naparstnic jeszcze nie wyrzuciłam i tez czekają ... zapraszam ..
Bogdzia 16:31, 10 cze 2012

asc napisał(a)
Bogdzia - jesteś pierwsza z życzeniami, ale też jesteś pierwsza u mnie zawsze...nawet jak wpiszesz się ostatnia Cudne masz iryski...... a i u mnie tego typu zakwitły..ciągle o nich zapominam, a dziś idę i co.... są..wiec dla Ciebie z podziękowaniem za pamięć

Dziękuję , a ja takiego iryska nie mam ale nie szkodzi. Pozdawiam Ciebie i Twojego niezwykle pracowitego M.To będzie rzeczywiście staw jak pisze Marzenka. zróbcie tylko płycizny na rosliny i kąpielisko dla ptaków.
shrekol 17:45, 10 cze 2012

Aniu taka bujna roślinność u Ciebie tylko pozazdrościć tych barw wszystkich

Gratuluje 600 teki

weronika77 19:06, 10 cze 2012

Aniu asc, trafiłam na "600" Twoich stronek, z moimi dobrymi życzeniami
zostawiam Ci aktualnie kwitnącą piękność, jej wysokość piwonia różowa.
Oczywiście zaglądam częściej, bo lubię Ciebie i Twój ogród.
Krys 19:10, 10 cze 2012

Aniu gratulacje 600 stron super opowieści i zdjęć

mira 19:41, 10 cze 2012

uff jak dobrze, że dziś powstałam z kolan z nosem przy ziemi i odpaliłam ogrodowisko, pewnie bym się zorientowała przy 630 że było 600 stron
więc czego życzyć ?? zapału do ogrodu ? - bzdura , zdrowia to i zawsze, żeby Ci nie podżerało co tam podjada i żeby rosło ku uciesze a my mogibyśmy tym sie z Tobą cieszyć

lilia oczywiście