Mój skromny ogródeczek ...
12:18, 02 maj 2012
Witajcie kochani
chciałam wrzucic wczoraj zdjecia ale niestety komputer sie zbuntował..
Celiko tak gorąco jest wszystkim zwierzakom w ciagu dnia kilka razy latam z woda zeby im nie brakowalo, ona ma najlepiej bo jest caly dzien luzem reszta psinek jest puszczana tylko na pare godzin , niestety musza byc uwiazane przez wiekszosc czasu bo nie mamy ogrodzone a jak sa luzem to strasznie szaleja.. a tak w ogole to dalismy jej na imie żaba bo smilismy sie ze byla po prostu nadpobudliwa taka byla radosna z nami ze wszedzie jej bylo pelno
dzis w ogrodku nie dzialam , czyscimy z bratem barierke na balkonie bo zaszla mchem i trzeba ja umyc i malowac
akurat mam przerwe na kawe i odpoczynek dla nog bo stoje na drabinie
tata z mama sadza fasole a pomaga im wnuk
a teraz kilka zdjec z wczoraj
jutro bedzie wolne od pracy wiec postaram sie wiecej zdjec zrobic 
sasanka
serduszka
jedna z podpędzonych kalii jak wspominalam
przesadzilam ale coz najwazniejsze ze kwitna nie wazne kiedy
druga tez ma kwiat ale jeszcz nie ma w pelni koloru
a to cudo zakwitlo w domku
przepraszam za zdjecie nie w ta strone 

Celiko tak gorąco jest wszystkim zwierzakom w ciagu dnia kilka razy latam z woda zeby im nie brakowalo, ona ma najlepiej bo jest caly dzien luzem reszta psinek jest puszczana tylko na pare godzin , niestety musza byc uwiazane przez wiekszosc czasu bo nie mamy ogrodzone a jak sa luzem to strasznie szaleja.. a tak w ogole to dalismy jej na imie żaba bo smilismy sie ze byla po prostu nadpobudliwa taka byla radosna z nami ze wszedzie jej bylo pelno

dzis w ogrodku nie dzialam , czyscimy z bratem barierke na balkonie bo zaszla mchem i trzeba ja umyc i malowac

sasanka
serduszka
jedna z podpędzonych kalii jak wspominalam

a to cudo zakwitlo w domku