tulipki z serii Viridiflora jeszcze ładnie kwitną Hollywood i Esperanto borówka ma jagody na dzisiaj wystarczy śpiew słowika mnie usypia, koleś śpiewa cały czas, a mnie chce się spać dobranoc odwiedzającym
wklejam zdjęci a za oknem pięknie słowik śpiewa a już po 23.30 dobry z niego zawodnik kwitnie aronia pigwowiec winobluszcz pięcioklapowy fajnie idzie po słupie
Dzisiaj było ciepło do wieczora prawie, w nocy ma być 8 st., kilka dzisiejszych fotek, warzywka wstawiłam do warzywniczego wątku Irysy niskie jeden z odratowanych floksów szydlastych zakwitł orlik o zółtobiało zielonych listkach ruszają trawy kwitnie jarzębina
Zimę przeżył bez okrywania,podsunęłam mu tylko igliwie pod szyjkę.A może zakwitnie pod koniec miesiąca.Starsze Rhododendrony w moim ogrodzie dopiero zaczynaja kwitnnienie.
Piękny ten projekcik. No jak mi żal, że umiejętności mam brak. I jeszcze to co na kartce nie chce mi się przenosić na real. Musiałabym sobie takie miniaturowe ogródki zakładać. Może z lego? Pozwolisz, ze sobie pośledzę a jak coś moi wpadnie w oko to wykorzystam. Działkę masz sporo więc sie nie dziwię, ze ją dzielisz na kawałki. Podoba mi sie lewa część ( ta z falami na trawniku)
Witaj.Młody ale już grający kolorami ogródek.Widzę,że kochasz Azalie ,Rhododendrony.I tak się składa ,że mam m.in.te same gatunki.Dwa Calsap-y posadziłam jesienią ,jeszcze mi nie zakwitły.Patrząc na ten widzę,że dokonałam dobrego wyboru.Ide dalej ogladać.
Mam go i ja Piękny mój kupiony 2 tygodnie temu w tym roku pewnie kwiatów nie zobaczę. Jest jakiś problematyczny ??