Ranczo Edy
17:34, 30 sty 2025
Witajcie 
trochę mnie nie było ...jacie nawet nie myślałam ,że aż tyle
także życzę Wam kochani jak najlepiej w nowym roku i jak zwykle zdrowia bo po takiej zimie to teraz grypowo walczymy i jakoś leci dziękuję ...
Haniu - wzajemnie i dziękujemy serdecznie
masz rację zawsze coś jak u każdego 
piękny widoczek wkleiłaś mmm wtedy i u mnie popadało było co odgarniać
żeby się poruszać i tak jakby radość z tym białym była większa z zimy
Aniu z Dębowych zakątków - wykopałaś foty z 2013.17-marzec działo się działo już piękne słońce było. Ciemierniki, Ranniki i teraz też zaczyna się pomału szoł
a drzewko widoczne na przystanku to mirabelka dziczka zawsze kwitnie w okolicach wiosennych przymrozków ciekawe jak zachowa się na początku lutego 
Izabelka - wtedy tak
bo to był marzec 2024 teraz to pomału wczesne przedwiośnie pewnie zaraz wstawię dzisiejsze fotki bo tradycyjnie biegam z telefonem i podziwiam no i bardzo jestem ciekawa co u Was 
Eliska - hej dziękuję wzajemnie najlepszego w 2025 tym
Bożenko - tobie także wszystkiego najlepszego
Alicjo - dziękuję bardzo
wiesz mocno podkopałam jesienią tą łączkę w poszukiwaniu korzeni konwalii także zobaczymy co będzie choć widziałam ,że ranniki wychodzą to już jest dobrze 
zaraz lecę meldować się do Was

trochę mnie nie było ...jacie nawet nie myślałam ,że aż tyle
także życzę Wam kochani jak najlepiej w nowym roku i jak zwykle zdrowia bo po takiej zimie to teraz grypowo walczymy i jakoś leci dziękuję ...
Haniu - wzajemnie i dziękujemy serdecznie

piękny widoczek wkleiłaś mmm wtedy i u mnie popadało było co odgarniać
żeby się poruszać i tak jakby radość z tym białym była większa z zimy

Aniu z Dębowych zakątków - wykopałaś foty z 2013.17-marzec działo się działo już piękne słońce było. Ciemierniki, Ranniki i teraz też zaczyna się pomału szoł

Izabelka - wtedy tak

Eliska - hej dziękuję wzajemnie najlepszego w 2025 tym

Bożenko - tobie także wszystkiego najlepszego

Alicjo - dziękuję bardzo

zaraz lecę meldować się do Was