Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodnik mimo woli 15:58, 04 kwi 2012

Do góry
asc napisał(a)

Akurat po Tobie Irenko to tego starzenia nie widać, ale pomyśl ile bratków by za to było?

Uciekam z wąteczku Ani bo będzie krzyczeć

Zaczęłam pisać, że nie bedę krzyczeć, że dla Ciebie kwiatuszki i jak się wgrywały, to ......coś zjadło..wiec jeszcze raz Rano ledwo byo je widać...a teraz szał-ciał

Anulka, dziękuję za kwiatuszki, śliczne są. Nasadziłam we wrześniu tyle różnorodnych cebulek i mało co widać. Ogrodowiskowo zazdraszczam
Ogrodnik mimo woli 15:47, 04 kwi 2012

Do góry
asc napisał(a)
Miałam nie wchodzić na Ogr. ale ta sasanka.....
M porobił nam trochę głupich fotek......to już idzie ku lepszemu

Ja wróciłam do kompa, a misiek do kopania ogródka i grządki

świetne foty ci M. zrobił jak pies koło ciebie, to uśmiechnięty, jak już na grządce bez ciebie, to mina smutna

tawuły dawałam i sie pomyliłam, chodzi o to, że maja te świeże czerwone listeczki, a kwiatki przecież później, oj gapa spragniona kwiatów!!
Ogrodnik mimo woli 15:32, 04 kwi 2012

Do góry
Miałam nie wchodzić na Ogr. ale ta sasanka.....
M porobił nam trochę głupich fotek......to już idzie ku lepszemu

Ja wróciłam do kompa, a misiek do kopania ogródka i grządki
Ogrodnik mimo woli 15:25, 04 kwi 2012

Do góry
AgnieszkaBK napisał(a)
Piękne sasanki, szczególnie ta bordowa.... bardzo Ci się rozsiewają?... ja posadziłam jedną fioletową na skalniaku, to teraz muszę je wyrywać jak chwasty.... niestety nie dają się przesadzić, bo są wrośnięte między kamienie.

U mnie się rozrastają w coraz większe kępy...... może dlatego, że u mnei wiatr i pies rozrzuca nasiona i nie zdążą się zakotwiczyć
A to inne cuda ...nie wspominam, że jarzębina ma już pączki kwiatów, klon kwitnie.... bez zieloniutki i lada dzień forsycja powinna zacząć się zbierac do kolorów ...
Tulipanki botaniczne..pierwsze .... reszta jeszcze się ociąga..

Miało krokusów już nie być.....ale takie pożegnanie..
Moje spełnione marzenie Małgocha 1960 15:18, 04 kwi 2012

Do góry

Ogrodnik mimo woli 15:13, 04 kwi 2012

Do góry
asc napisał(a)

Zaczęłam pisać, że nie bedę krzyczeć, że dla Ciebie kwiatuszki i jak się wgrywały, to ......coś zjadło..wiec jeszcze raz Rano ledwo byo je widać...a teraz szał-ciał

Pisałam o sasankach..... a tu kolejne cudeńka
Puste pole z wysepką kwiatową 15:12, 04 kwi 2012

Do góry
Elfik napisał(a)
Wczoraj przyszła z Multifiori paczka z powojnikami. Jak zwykle profesjonalnie zapakowana, rośliny piękne i zdrowe.

Gałązki z pąkami

A Purpurea pięknie odbija od korzeni

Dołączyli gratisy

Trybuli to ja nie znam, ale z szałwi lekarskiej się cieszę, bo właśnie chciałam jej szukać
Teraz czekam na zamówioną w Future Garden hortensję Sillver Dollar.

PS. Proszę o nie wręczanie mi żółtej kartki za nieobecność!!! Obecnie choruję na permanentny brak
czasu. I to jeszcze potrwa. Ale sercem jestem z Wami

Elu pozdrawiam wspaniałe zakupy i oczywiście nie wyobrażam sobie aby ktokolwiek chciał ci dawać żółtą kartkę czyli sezon powojnikowy czas zacząć
Ogrodnik mimo woli 15:11, 04 kwi 2012

Do góry
anika napisał(a)
Akurat po Tobie Irenko to tego starzenia nie widać, ale pomyśl ile bratków by za to było?

Uciekam z wąteczku Ani bo będzie krzyczeć

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 15:03, 04 kwi 2012

Do góry
znalazłam fotkę z 2011, z kwitnienia jaśminowca, ale fajnie

Rododendronowy ogród. 15:03, 04 kwi 2012

Do góry
I nie czytałam od końca..wiec nie wiedziałam, ze głosowanie zamknięte....

Bożenko dla Ciebie moje ulubione tulipki

Ogrodnik mimo woli 15:00, 04 kwi 2012

Do góry
jotka napisał(a)
Śliczna taka ciemna sasanka Ja mam białą, różową i niebieską, to trza szukać takiej ciemnej do kompletu

Ta miała być chyba czerwona...... a przynajmniej ze dwie czerwone na skalniaku sadziłam
Jedna jest tak ciemna ..koło czerwonego nawet nie leżała.....
W zeszłym roku miałam w jednej sasance wszystkie wymienione kolory... poszukam może znajdę foto
Znalazłam
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 14:55, 04 kwi 2012

Do góry
U Ciebie też setka pękła, więc gratuluję serdecznie:

Potrzebna pomoc :) 14:53, 04 kwi 2012

Do góry
Witam wszystkich. Jestem tu nowa, chciałabym poprosić was o pomoc przy urządzeniu ogródka wokól domu. Niestety jestem zielona w tych sprawach i stąd moja prośba Dodam rysunek działki, może Wy coś wymyślicie Numerami zaznaczyłam miejsca, gdzie chciałabym coś zrobić. W tej chwili nie ma tam nawet trawy...

Ogrodnik mimo woli 14:48, 04 kwi 2012

Do góry
asc napisał(a)

Kobity co Wy robicie!!!

Konserwujemy się ...by robale nas nie zjadły.....

hahahahaha
Ogrodnik mimo woli 14:46, 04 kwi 2012

Do góry
anika napisał(a)
Kobity co Wy robicie!!!

Konserwujemy się ...by robale nas nie zjadły.....
Ogrodnik mimo woli 14:44, 04 kwi 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
To kopcimy razem

a co kopcimy?

śliczniutki
Ogrodnik mimo woli 14:43, 04 kwi 2012

Do góry
asc napisał(a)

Aniu gwoli wyjaśnienia to puszkinia, nie cebulica zapisz sobie na przyszłość, ale u Ciebie o wiele cieplej, widać po roślinach, a u mnie śnieg z deszczem dzisiaj , nadal zima, pozdrawiam i idę do roboty dalej przysiadłam na papieroska

A to mi tabliczki pies przestawił...bo my tak mimo woli Ładna ta Puszkinia

A to wypatrzył przed chwilą mój M i musiałąm wpaść na Ogrodowisko i się pochwalić.... wszystko ledwo ziemi wylazi..a tu taka jedna sasanka na skalniaku.... SZOK. Dla Ciebie Anuś...by ciepełko i do ciebie przyleciało....wczoraj jeszcze w czapce chodziłam bo było ze 3 na plus...

A ja się zaraz obrażę na moje Miłkowo, że mi takich rarytasów nie pokazuje aby tyci tyci widać!

Aniko, co prawda, to prawda musiałąm, was rozróżnić, bo obie Anie
Ogrodnik mimo woli 14:40, 04 kwi 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Aniu gwoli wyjaśnienia to puszkinia, nie cebulica zapisz sobie na przyszłość, ale u Ciebie o wiele cieplej, widać po roślinach, a u mnie śnieg z deszczem dzisiaj , nadal zima, pozdrawiam i idę do roboty dalej przysiadłam na papieroska

A to mi tabliczki pies przestawił...bo my tak mimo woli Ładna ta Puszkinia

A to wypatrzył przed chwilą mój M i musiałąm wpaść na Ogrodowisko i się pochwalić.... wszystko ledwo ziemi wylazi..a tu taka jedna sasanka na skalniaku.... SZOK. Dla Ciebie Anuś...by ciepełko i do ciebie przyleciało....wczoraj jeszcze w czapce chodziłam bo było ze 3 na plus...
Moje poletko 14:38, 04 kwi 2012

Do góry
U nas dzisiaj tak pięknie ciepło słonecznie ,że aż strach chwalić.
Ogrodnik mimo woli 14:29, 04 kwi 2012

Do góry
Kobity co Wy robicie!!!

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies