Ogród Magdalenka
20:18, 15 kwi 2012
Z zakupami bardzo skromnie, chapnęłam 4 żurawki Obsidan po 8.50 zł , ale bardzo ładne, a dwie mi wymarzły , będę musiała dosadzić w puste miejsca . Żurawki były cudne, świeżutkie , śliczne , nie było citronellek, a tak to wybór ogromny.
Skusiłam się też na dwa krzaczki bukszpanów , dosyć gęste i takie ,które będę chciała przyciąć w prostokąty . Bukszpany kosztowały 12,80 zł . Oczywiście mam też worek próchnicy odkwaszonej, (Wileoszka zaraz spiszę Ci namiary, może wspólnie przekonamy pana , do dostaw na dolnym śląsk
) ... rozmawiałam też z miłymi panami, że we Wrocławiu jest takie słabe zaopatrzenie szkółek, mówili, że znają temat i że jest to trudny rynek???!!! ... miałam na prawdę minuty policzone, więc nie udało mi się więcej dowiedzieć, co mieli na myśli??
Skusiłam się też na dwa krzaczki bukszpanów , dosyć gęste i takie ,które będę chciała przyciąć w prostokąty . Bukszpany kosztowały 12,80 zł . Oczywiście mam też worek próchnicy odkwaszonej, (Wileoszka zaraz spiszę Ci namiary, może wspólnie przekonamy pana , do dostaw na dolnym śląsk