Fajny taki ogrom a powiedz co masz w tych donicach posadzone, ja mam u siebie też takie duże donice (inne) ale chodzi mi o wielkość, posadziłam w zeszłym roku w nich hortensje ogrodowe, kupione jakoś rosły, zimę przetrwały, ale teraz takie miernoty, chyba źle im w tych donicach, będą myślała nad czymś innym chyba.
Basia--to karmik dla ptaków pokażnych rozmiarów,stoi na ogromnym sosnowym pniu,pień zarósł powojem a karmik od czasu do czasu odgruzowóję z tegp powoja bo też by zarósł--zimą jest tam wielki ptasi rejwach.
Świetnie wybrnęłaś z tego połączenia Mgduska przy okazji tej dyskusji u mnie o łączeniu różu z fioletem rzuciła pomysł kremu. Bardzo dobry pomysł i chodzi za mną, by coś dorzucić właśnie maślanego.
Zuza, zestawienie róż świetne, dzięki za nie. Też zrobię Gertrude J. wymaga podpór, stwierdzam po pierwszych dniach kwitnienia. Nie padało u mnie, bo wtedy to w ogóle by pełzała po ziemi. Ascot ma piękny kolor, zdrowa, ładny krzaczek, ale nie pachnie. Moja jeszcze w pąkach, ale ile ich ma! Tu z kolei wcale nie martwię się, bo jest silna i utrzymuje kwiecie w dobrej pozycji, czyli nie przy ziemi, a dokładnie tam, gdzie powinno być
Bardzo przyjemnie się ogląda zdjęcia z Twojego ogrodu...
...przyznam Ci się szczerze Doroto że nie bardzo mam czas wypoczywać---no czasami rano z kawką gdzieś przycupnę.
Jeszcze raz pokażę Ci te donice- z bliska zrobiłam zdjątko
Elu, przyszłam zajrzeć, co tam, szkoda wielka, że są straty... do mnie nic nie dotarło. Trochę czasu trzeba, by ogród zapomniał o burzy. Dobrze,że są miejsca, które nie ucierpiały! A ten widoczek jest po prostu CUDOWNY! Czy to naparstnice z nasionek? Widziałaś je gdzieś może w CO, bo na takie właśnie odcienie poluję.
Nie no Adam Slodowy może czuć się zawstydzony Te lamele fantastik!
Serduszko- normalnie na klawauaturze telefonu ❤️
Tylko nie wiem czy dla każdego systemu są widoczne . Jak kiedyś mi coś Anda napisała i wstawiła emotikona to miałam taki opis: tu wstawiony emotikon z porpartą buźką
Mrokasiu, ach te plamy, plamki, akcenciki, pięterka, linie proste i wijące się, to sterczenie i te zwiski, fontanny, kolumny i kule, świetnie komponujesz, ogród na luzie kontrolowanym z efektem niebywałym