O tym i ja pomyślałm, zdjęcia jak znalazł do naszej robótki. Tynka, Zbyszek pyta jaki lubisz farsz do pierogów, my wybraliśmy z mięsem, a Ty? Napisz u Zbyszka.
Fajnie jak takie okazałe kępy się pojawiają, od razu radośniej się robi na duszy, no i to czekanie... co dalej zakwitnie. Uwielbiam kwiecień jako przedsionek do ogrodowej eksplozji i maj
Richie, przydałbyś się u Zbyszka, mamy właśnie u niego takie dzieło zrobić. Tylko jałowec niższy i inna odmniana. Zaraz Zbyszkowi podeślę link do tego zdjęcia.
Chyba że sama się już nie mogę połapać, Kupowałam z Kasią, a Kasia była ze mną w Traczu, może i tak, masz chyba rację, potem byłam z nią na Broniszach a tam ...a co tam, najważniejsze, że skrzynka ładna.
Danusiu widzę, że poczucie humoru Cę nie opuszcza
nie wszyscy będą mogli Cię odwiedzić...i zobaczyć pozostaje tylko obejrzeć piękne zdjęcia
i ja do nich należę
A generalnie zwróciły moja uwagę mocno regulowane drzewa:
Nastrojowy cmentarz Orląt Lwowskich i Łyczakowski...
Piękne wnętrza zabytkowych katedr, np takie:
Plac Mickiewicza i widok na Prospekt Swobody nocą:
Nie da się opisać wszystkiego, zdjęć ponad 400, warto pojechać i po prostu zobaczyć, polecam...
Na koniec coś wesołego:
Słuchajcie: widziałam kwiczącą świnię wiezioną w wózku przez kobietę. Kobieta do niej gadała i poprawiała jej kocyk, jak dziecku.......coś niesamowitego....
Moi chłopcy kwiczeli ze śmiechu