Nasz mały raj na ziemi :)
13:41, 06 kwi 2012
Obiecałam Wam wczoraj zdjęcia ale już nie zdążyłam... Uwierzcie mi nie jest łatwo szykować się do Świąt jak M. cały dzień pracuje a dzieciaki dokazują... Zresztą co ja będę Wam pisać.... Doskonale o tym wiecie... ale chciałoby się zrobić tyle rzeczy... a czasu coraz mniej....
Obiecałam Wam rodzinkę króliczą, która będzie świątecznym podarunkiem dla Rodzinki...
Do nich uszyłam jeszcze takie wiszące kwiatuszki, część wykorzystałam do wieńca na drzwi ale ten pokaże Wam jak już będzie zamocowany....
Robię jeszcze pastelowe kwiatuszki na piku, też dołączę je do prezencików, a trzy zostaną u mnie i będą dekoracją w butelkowym flakonie. Też pokaże jak skończę
Nasz zegar też dostał wiosenne przybranie
I nasza królicza rodzinka na kominku się powiększyła
Obiecałam Wam rodzinkę króliczą, która będzie świątecznym podarunkiem dla Rodzinki...
Do nich uszyłam jeszcze takie wiszące kwiatuszki, część wykorzystałam do wieńca na drzwi ale ten pokaże Wam jak już będzie zamocowany....
Robię jeszcze pastelowe kwiatuszki na piku, też dołączę je do prezencików, a trzy zostaną u mnie i będą dekoracją w butelkowym flakonie. Też pokaże jak skończę
Nasz zegar też dostał wiosenne przybranie
I nasza królicza rodzinka na kominku się powiększyła