a ja tak żegnałam zimę w niedzielę na Czarnej Górze, słoneczny odjazd, na świeżutkich nartach z okazji urodzin dopiero nadchodzących...(osiemnastych oczywiście )
Marta super fotka byłam na Czarnej Górze we wrześniu 2011r. oj piekna Twoja okolica
a ja tak żegnałam zimę w niedzielę na Czarnej Górze, słoneczny odjazd, na świeżutkich nartach z okazji urodzin dopiero nadchodzących...(osiemnastych oczywiście )
wszystko potrzebuje zainteresowania , wypielenia, bo są już chwasty i dopieszczenia
a najlepsze na koniec zajrzałam przy wysiewaniu sałaty do doniczki z jesiennymi patyczkami bukszpanu, które zostały wkopane na zimę w szklarence w ilości 3 doniczek co by nie zmarzły wyciągam gałązkę i co widzę tadam a teraz zbliżenie ślicznota nie prawda, jaki ładny korzonek, włożyłam ja szybko z powrotem , jutro przygotuję doniczki i poprzesadzam, nie wiem ile będzie?
Szukałam zdjęc kota i znalazłam zdjęcia z ogrodu z ostaniego lata
A to moje kolorowe rabaty.....za skalaniakiem.... jeszcze nie prezentowane, bo zakładałam je wiodną w zeszłym roku i to rabatki pierwszy sezon..... znów posadzone za gęsto
Widać agrowłóknine, bo posialismy w środku lata trawkę na przejsciu i by jej słońce tak nie wypalało to przykryliśmy