Poli najważniejsze że się zdecydowaliście - pól jak nie całe forum będzie Cię wspierać ( i pewnie zapewnią ci klientele) i pamiętaj nie ważne co będą mówić ignoranci.
Jeżeli chodzi o demolkę, dlatego tyle cię nie było ogrom pracy Super, domyślam sie jacy wykończeni ale zadowoleni byliście. Trawki, horki boskie
wiesz nie rozmyślałam nad wysokościa ale nie chciałam za wysoko bo to jednak jest trochę podniesiona rabata. Wiesz gdybam ale pewnie mi zabraknie odwagi na poduchy
To prawda Iwonko, przestrzeń aż milo komin to nasza zmora pocieszamy się że to ostatni element jaki tutaj musimy zburzyć i raz na zawsze będzie spokój z starymi ruderami
Myślałam że te donice co masz na schodach to były wcześniej obok ławki po dziadku?
Tak to jest jak człowiek nie jest na bieżąco...
Oj Martuska,ja myślę,że odwagi Ci nie brakuje najgorsze to ryzyko a wcdzisiejszej Polsce dalej nie ma dobrej atmosfery dla własnego biznesu. I niestety problemów od groma na samym starcie gdzie powinna być wszechstronna pomoc udzielona takim swiezakom.
Aga,cieszę się bardzo ,że się cieszysz
Decyzja podjęta pod wpływem poważnej choroby w rodzinie wujek całe życie tyral bez żadnych przyjemności, wakacji, spełniania marzeń. To on mnie tak zmotywowal aby poważnie zacząć myśleć o szkółce i wiem, że będzie mnie wspierał dobrym słowem dopóki będzie mógł...po drugie kilkanaście lat pracy u kogoś daje do myślenia jak jesteśmy gdzieś traktowani i doceniani.
Czy to odwaga? Ja myślę, że szalenstwo
blat betonowy to na razie jedna z opcji brana pod uwagę, sama nie wiem czy taki będzie bo szkło i drewno też są jeszcze w grze.
Lubię jeżówki, rozmażanie ich też jak dotąd dobrze mi szło, więc powinno ich być u mnie coraz więcej.
Aga,jeszcze nie ma co gratulowac dopiero decyzją podjętą...
Obok hortek ta czerwona to red baron ale ona za wysoką do hortensji. Najniższa to Carex Ice dance. Posadzona w mieszankę od Toszki i zapewnieniu wilgotności spokojnie są radę na słońcu.
Ola Leon ma u siebie Amazon Mist w nogach hortensji.