Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:16, 25 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Aga,jeszcze nie ma co gratulowac dopiero decyzją podjętą...
.

Poli najważniejsze że się zdecydowaliście - pól jak nie całe forum będzie Cię wspierać ( i pewnie zapewnią ci klientele) i pamiętaj nie ważne co będą mówić ignoranci.
Jeżeli chodzi o demolkę, dlatego tyle cię nie było ogrom pracy Super, domyślam sie jacy wykończeni ale zadowoleni byliście. Trawki, horki boskie
W Kruklandii 09:49, 25 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Czytam o plagach jakie Cię nawiedzily i az wierzyć się nie chce Walcz wszystkim co dostępne bo jak tu sobie wyobrazić Twój ogród bez buksow...
Powodzenia Juziek

No akurat teraz nie pada. A jak będę musiała pryskać, to pewnie zacznie
Walczę. Dzięki
Zielonym od linijki - ogród Ivony 08:20, 25 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Ale ladne kepy gracilimusa!
Mebelkami ponownie się zachwycam!

Witam mistrzynię metamorfoz Gracki super rosną szkoda tylko że kwitną nie lubie tego u nich.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 07:26, 25 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Kasia a na jaka wysokosc planujesz prowadzic kostki?
Wiesz, ja mam podobny problem ale myślę, że jeszcze rok, dwa i kostki będą widoczne. Może daj szansę swoim?

wiesz nie rozmyślałam nad wysokościa ale nie chciałam za wysoko bo to jednak jest trochę podniesiona rabata. Wiesz gdybam ale pewnie mi zabraknie odwagi na poduchy
Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 07:14, 25 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Pamiętacie jak Legutko miał pomylone werbeny? Beatka może z tej firmy miałaś nasiona?

o widzisz nawet nie wiedziałam, że Legutko miał pomyłkę ... ja chyba brałam od kogoś prywatnie jeśli dobrze pamiętam
Ogród Mirelli 23:59, 24 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Mirella Ty chyba masz ogród z gumy, że ciągle jest miejsce na nowe nabytki

Paulinka na cztery róże miejsce znalazłam przed wyjazdem do Rosarium. Chyba nawet mam jeszcze miejsce na 4 kolejne
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:40, 24 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Aga ja Cię prosze Ty mi tu nie siej wątpliwości właśnie sobie przypomniałam, że muszę zadzwonić do pani i na umówić! Ty wiesz gdzie to jest?

Wiem
Ja nie sieję wątpliwości tylko proponuję nie nastawiać się. Najwyżej będziesz zachwycona, a nie zawiedziona
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:37, 24 lip 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Ale macie demolkę. Zrobiło się dużo miejsca
Tylko odgruzować ten nieszczęsny komin...

Polinka, u mnie są ceramiczne donice, jak u Joli z lawendowego

To prawda Iwonko, przestrzeń aż milo komin to nasza zmora pocieszamy się że to ostatni element jaki tutaj musimy zburzyć i raz na zawsze będzie spokój z starymi ruderami

Myślałam że te donice co masz na schodach to były wcześniej obok ławki po dziadku?
Tak to jest jak człowiek nie jest na bieżąco...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:34, 24 lip 2016

Do góry
jazzy napisał(a)
Ja też!

Oj Martuska,ja myślę,że odwagi Ci nie brakuje najgorsze to ryzyko a wcdzisiejszej Polsce dalej nie ma dobrej atmosfery dla własnego biznesu. I niestety problemów od groma na samym starcie gdzie powinna być wszechstronna pomoc udzielona takim swiezakom.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:30, 24 lip 2016

Do góry
Wendy79 napisał(a)

Podjęta decyzja, to już połowa sukcesu. Chciałabym mieć tyle odwagi, żeby spełniać marzenia. Naprawdę cieszę się

Aga,cieszę się bardzo ,że się cieszysz
Decyzja podjęta pod wpływem poważnej choroby w rodzinie wujek całe życie tyral bez żadnych przyjemności, wakacji, spełniania marzeń. To on mnie tak zmotywowal aby poważnie zacząć myśleć o szkółce i wiem, że będzie mnie wspierał dobrym słowem dopóki będzie mógł...po drugie kilkanaście lat pracy u kogoś daje do myślenia jak jesteśmy gdzieś traktowani i doceniani.
Czy to odwaga? Ja myślę, że szalenstwo
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:19, 24 lip 2016

Do góry
Ale macie demolkę. Zrobiło się dużo miejsca
Tylko odgruzować ten nieszczęsny komin...

Polinka, u mnie są ceramiczne donice, jak u Joli z lawendowego
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:08, 24 lip 2016

Do góry
Kącik wypoczynkowy przy kuchni, osłaniają nas od strony ulicy bambusy - aktulnie ciete w żywopłocik na modłę tajlandzką

Ambrowce coś nie ten teges, dostły kolejną dawkę chemi , oplikowane i przycięte. Jesli Polinka dopatrzy to pomiedzy kulami widać Adagio

jezówki i jedoroczne hortensje sobie kiwtną a atsrsze dopiero palnują kwitnąć

Kwadraty wreszcie stają się kwadratami. Graby wyrównane, poprzycinane aby pobudzić do wypuszczania nowych pędów i czekamy.
Zielonym od linijki - ogród Ivony 22:06, 24 lip 2016

Do góry
Ale ladne kepy gracilimusa!
Mebelkami ponownie się zachwycam!
Tu ma być ogród :) 22:04, 24 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Edytko jezowkowy szał u Ciebie blatu betonowego jestem bardzo ciekawa ! U nas też był w planie do wykonania w tym roku ale z braku czasu realizacja przełożona na kolejny rok.

blat betonowy to na razie jedna z opcji brana pod uwagę, sama nie wiem czy taki będzie bo szkło i drewno też są jeszcze w grze.
Lubię jeżówki, rozmażanie ich też jak dotąd dobrze mi szło, więc powinno ich być u mnie coraz więcej.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:03, 24 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Obok hortek ta czerwona to red baron ale ona za wysoką do hortensji. Najniższa to Carex Ice dance. Posadzona w mieszankę od Toszki i zapewnieniu wilgotności spokojnie są radę na słońcu.
Ola Leon ma u siebie Amazon Mist w nogach hortensji.

Podjęta decyzja, to już połowa sukcesu. Chciałabym mieć tyle odwagi, żeby spełniać marzenia. Naprawdę cieszę się
Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 22:03, 24 lip 2016

Do góry
Pamiętacie jak Legutko miał pomylone werbeny? Beatka może z tej firmy miałaś nasiona?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:01, 24 lip 2016

Do góry
Poczekasz jeszcze chwilę i będą wrzosy
Kostki w Zwirku ładniejsze bez karmnika

Opisałam u mnie o "maly ML".
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:56, 24 lip 2016

Do góry
Wendy79 napisał(a)

Pięknie. Szkółki gratuluję i zdrowo pozazdraszczam.
Podpowiedz mi proszę co to za trawa obok hortek? Szukam też jakiejś trawy w nogi hortek, ale na stanowisko cały dzień w słońcu. Kupiłam nawet hakone, ale dziewczyny pisały mi, że one nie dadzą rady.

Obok hortek ta czerwona to red baron ale ona za wysoką do hortensji. Najniższa to Carex Ice dance. Posadzona w mieszankę od Toszki i zapewnieniu wilgotności spokojnie są radę na słońcu.
Ola Leon ma u siebie Amazon Mist w nogach hortensji.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:51, 24 lip 2016

Do góry
aga_pe napisał(a)

Co byś się nie zawiodła. Ale trzeba sprawdzić koniecznie. Że też się wiosną bardziej nie rozglądałam

Aga ja Cię prosze Ty mi tu nie siej wątpliwości właśnie sobie przypomniałam, że muszę zadzwonić do pani i na umówić! Ty wiesz gdzie to jest?
Mój ogród pod górkę... 21:47, 24 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Nosz cholerka rewelacja!!!

Udanego urlopu Kasiu

Dzięki Polinko!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies