Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

siakowa 18:21, 03 sie 2016

polinka napisał(a)

Nawet nie wiesz jak mi brakuje tych naszych porannych kaw macie jeszcze zmianę ranna i wieczorną??
wykrusza się
polinka 18:21, 03 sie 2016

Sebek napisał(a)

A ze mną na pocieszenie?

Serek ty o takiej porze już kawę podajesz?
polinka 18:24, 03 sie 2016

siakowa napisał(a)

wypiłam już

Spojrzałam na godzinę Twojego wpisu i przypomniałam sobie, że w tym czasie byłam już po drugiej kawie...i forum miałam dzięki pracy na biezaco
polinka 18:25, 03 sie 2016

siakowa napisał(a)
wykrusza się

Albo mają tyle pracy albo śpią jeszcze
Madzenka 18:30, 03 sie 2016

Zawsze podziwiałam że macie czas na kawę. Ja albo pracuje albo....
polinka 18:36, 03 sie 2016

W ogrodzie wszystko ładnie rośnie.
Jeżówka virgin posadzone szt.9 pomiędzy ML. Kwitną i cieszą oczy póki co trzeba zawładnąć do środka rabaty aby je zobaczyć ale liczę, że w przyszłym roku będzie lepiej
Gruz czyli 15 T cegły i sulikatow osobiście załadowane na przyczepę i wywiezone. Najgorsze za nami

I mam ważne pytanie!

Pan , który będzie świadcZył dla mnie usługi glebogryzarka usilnie próbuje mnie namówić na randapowanie przed użyciem glebogryzarki.
Oczywiście nie dam się przekonać ale zastanawiam się czy pan chce sobie ułatwić pracę czy może nie wierzy w moje możliwości fizyczne przy usuwaniu darni?

nawigatorka 18:49, 03 sie 2016

polinka napisał(a)
W ogrodzie wszystko ładnie rośnie.
Jeżówka virgin posadzone szt.9 pomiędzy ML. Kwitną i cieszą oczy póki co trzeba zawładnąć do środka rabaty aby je zobaczyć ale liczę, że w przyszłym roku będzie lepiej
Gruz czyli 15 T cegły i sulikatow osobiście załadowane na przyczepę i wywiezone. Najgorsze za nami

I mam ważne pytanie!

Pan , który będzie świadcZył dla mnie usługi glebogryzarka usilnie próbuje mnie namówić na randapowanie przed użyciem glebogryzarki.
Oczywiście nie dam się przekonać ale zastanawiam się czy pan chce sobie ułatwić pracę czy może nie wierzy w moje możliwości fizyczne przy usuwaniu darni?

Hmmmm ja przygotowujac teren pod żywopłot w połowie przekopalam sama a w połowie glebogryzarka.ta druga zrobila z korzeni sieczke.ciezko sie to czyscilo.ale czy roundup zniszczy tak szybko korzenie.nie wiem.moze szmate rozłóż jesli Ci sie nie spieszy to wszystko zgnije
katiaxx 21:10, 03 sie 2016

Poli - czytam o planach szkółkowych, trzymam kciuki - jakoś jestem pewna że to się uda, mogę się nawet dziś założyć, tylko obawiam się że na forum będzie Cię mniej

I mam pytanie w kwestii limek - jak masz daleko od żywopłotu - ale licząc od końca żywopłotu do pnia limek - nie od pnia do pnia - czy rzucisz jaką cyfrę orientacyjnie, - nie chciałabym Cię fatygować specjalnie.
anbu 21:19, 03 sie 2016

Co ja czytam Będzie szkółka traw?
Trzymam kciuki za powodzenie przedsięwzięcia
Zielona 21:32, 03 sie 2016

Poli - będę powtarzać każdemu Twojemu Klientowi, że z jednej sadzonki zrobi kilka już na dzień dobry
Pracy przy rozbiórce nie zazdroszczę. Mam nadzieję, że cegłę sprzedałaś!
Trzymam kciuki za... wszystko!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies