Magnolio, ja nie wiem jak zaokrąglić tą końcówkę. Staram się jak najmniej zabrać M boiska i narysowałam teraz tak, ale teraz te linie z niczym się nie zgrywają. Postaw mi chociaż kropeczkę do której mam dociągnąć, proszę.
To jeszcze raz ja: zaniemówiłam z powodu tych traw ( a cały czas przeglądając Twój ogród, gadałam do siebie tym razem).
Imponująco wyglądają te trawy...Czy to te zamówione w sklepie trawka.pl?
Napisz proszę(o ile pamietasz)nazwy tych traw,bo strasznie mi sie ta kompozycja podoba
Danusiu, czy masz może więcej zdjęć z tej realizacji? Bardzo podobają mi się te kompozycje.
Co może zastąpić CIS jako żywopłot około 80-100cm?
To również jedna z moich ulubionych realizacji. Dołączam się do pytania Moniki.
(tego ujęcia nie ma chyba w realizacjach? znaczy z tej strony, bo rabata jest)
U Was w ogródkach już pięknie kolorowo a do nas wiosna zagląda bardzo nieśmiało. Nawet porządki ciężko zrobić bo mokro, zimno i bardzo wieje.... Z dzieciakami ciężko wyjść w taki dzień.
Jednak pojawiły się już pierwsze krokusiki
Tulipany też już wystawiają pierwsze listki
Narcyz na razie wyszedł jeden. Mam nadzieję że pojawią się kolejne bo trochę ich wsadziłam...
Poniżej zamieszczam zdjęcia cisów. Mam takie dwa rosochate w szpalerze z kolumnowymi. Chcę je stamtąd zabrac i uformować w kule. Czy da się z takich egzemplarzy zrobić kule? Dołem są dość gęste. Co o tym sądzicie?
Miłego dzionka wszystkim ogrodowym maniakom