Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

kaisog1 21:47, 05 kwi 2012

Powiem Wam tak... mam kawałek projektu Kubusiowa.... Nie jest to mój pomysł a osoby, która zadeklarowała mi pomoc. Niestety zrezygnowała z dalszej pomocy ale i tak wdzięczna jestem za to co zrobiła. Przerobiłam nieco to co dostałam, pewnie kompletnie jest to niezgodne ze sztuką projektowania ale trudno. Mnie się podoba przynajmniej na papierze. Zrobię fotkę i wstawię....
Od razu mówię, że nie wszystko jeszcze zdążyłam przenieść.
kaisog1 21:48, 05 kwi 2012

Zegrzynka napisał(a)
no pokaż..nie bądź taka

A o Neosine coś słyszałam ale nie stosowałam..To nie jakaś nowość? Ja moich chłopców tylko wkółko inhaluje pulmicort i berodual..alergicy. A Ty masz Gosiu tylko Kubusia? Ja choróbska mnożę przez 2;(

Żadna nowość. Kuba też alergik ale bierze Aeriusa i jest całkiem nieźle (ma alergię na kurz i roztocza) No ja mam jednego Kubusia, który robi za czterech
Joanka 21:49, 05 kwi 2012

Bomba
Mala_Mi 21:51, 05 kwi 2012

A mój projekt lezy i się nigdy nie zrealizuje, bo się smorealizowałam Ale na dzień dobry podeszłam do ogrodu profesjonalnie i zamówiłam projekt Tyle, że ja się potem wycofałam z moich pomysłów .... a tym samym i projektu
Pokazuj...
anula_wn 21:51, 05 kwi 2012

Gosia, mój Franio też robi za 2...ale u Ani Twój i Sylwi Kuba to aniłki nie dzieci były! coś chyba przesadzasz....

co do projektu dawaj, będziemy oglądać i krytykować chociaż dzisiaj chyba jest dzień pochwał i dobrego słowa ale przynajmniej MASZ projekt, a ja działam po omacku i bidne krzaczory targam to tu to tam....
kaisog1 21:54, 05 kwi 2012

To jedynie zarys rabat, nie wszystkie jeszcze ale skupiam się na razie na część "wjazdowej", czyli tam gdzie samotnia i włochata będzie... muszę to obsadzić i boję się, że polegnę na tym polu..... Osobę, która wpadła na ten pomysł zainspirował zawijas w samotni czyli jakby łezka.....

Joanka 21:57, 05 kwi 2012

Fiu fiu fiu......
Zegrzynka 22:01, 05 kwi 2012

no poważnie to wygląda..
waska 22:02, 05 kwi 2012

jest w tym projekcie coś wciagajacego ...
zaczynasz widzisz osobne elementy a na koniec całość jak obraz...
ciekawe czy to samo wrażenie da spacer

wydaje mi się że niektóre elementy już są a ty dopniesz swego to hipnotyzuje
majkel0326 22:33, 05 kwi 2012

kaisog1 napisał(a)
Widok z okna naszej sypialni Tylko tu jeszcze balkonu nie było

Zwiedzam sobie Kubusiowo i bardzo mi się tu podoba.Widoku z okna pozazdrościć!Pozytywnie oczywiście A z tym jeziorkiem to mój wędkarz-amator też by miał raj!Ja do ogrodu,a on na ryby i każdy byłby szczęśliwy Pięknie u Ciebie Gosiu!