i znowu rozbudowa ...ale potrzebna
17:57, 04 sty 2012
wszystko fajnie by się komponowało ,ale fakt że żwirek nie lubi śmieci ma tu duże znaczenie . mam dużo niezapominajek i wiem jak śmiecą kiedy przekwitają .
mam fajną trawę proso rózgowate , ale tu mało widoczne . nie wiem jak to się stało że nie mam jego fotki czy mogło by być zamiast trzęślicy - podobny pokrój
jest też ostnica pony tail
oraz red baron
zastanawiam się czy zamiast rozchodników można by dać tawułę ( gold flame - do 50 cm )
mam ją obok tego placu przy schodach , byłby ciąg myślowy
szałwię przesadzę z tego miejsca , bo tu już rozrosła się magnolia i róża , no i powstał nad szałwią cień . ( gorzej kwitła w tym roku )

....ale mogę dać pod okna lawendę , którą tez stąd chcę przesadzić , bo od str, sąsiada drzewa urosły i też się zrobił cień
i na koniec placyk do przerobienia w oddali - pod oknami
mam fajną trawę proso rózgowate , ale tu mało widoczne . nie wiem jak to się stało że nie mam jego fotki czy mogło by być zamiast trzęślicy - podobny pokrój
jest też ostnica pony tail
oraz red baron
zastanawiam się czy zamiast rozchodników można by dać tawułę ( gold flame - do 50 cm )
mam ją obok tego placu przy schodach , byłby ciąg myślowy
szałwię przesadzę z tego miejsca , bo tu już rozrosła się magnolia i róża , no i powstał nad szałwią cień . ( gorzej kwitła w tym roku )
....ale mogę dać pod okna lawendę , którą tez stąd chcę przesadzić , bo od str, sąsiada drzewa urosły i też się zrobił cień
i na koniec placyk do przerobienia w oddali - pod oknami