Cześć Agatko . Dzięki . Zaraz zaglądnę do sąsiadki z Podkarpacia. Na forum jest zasada że zwracamy się do siebie na TY bez względu na posiadany przebieg....
Witaj Zbyszku,
pięknie i aktywnie rozpocząłeś sezon brawo
A jak tu przygoniłam ze spóźnionymi ale szczerymi życzeniami z okazji Twoich Imienin Serdeczności dla Ciebie i wiele wiele dobrego! dobrego roku i sezonu Serdecznie pozdrawiam i wiosennie ma się rozumieć
A Zbysiu z powdu Barego ma na liczniku już całkiem duży przebieg..... i może oponki trzeba już wymienić..i z powodu przebiegu i z powodu wiosny......
Chciaż Zbysiu ciepły chłopak i cały rok boso chodzi
Kasiu również wiosennie pozdrawiam . Życzę Ci bezproblemowej budowy domku i fajnych koncepcji ogrodowych. Aniu masz rację. Piesek mobilizuje do ruchu bardzo. Opony jutro wymienię bo dzisiaj jeszcze ciężkie ćwiczenia fizyczne w ogrodzie. Haniu - cień na tarasie będzie jak tuje urosną albo od parasola.
Zbyszko ma zakaz internetu chyba?Kontrola rodzicielska działa......
Irenko - pyknąłem zdjęcia i już pokazuję.Haniu - zaglądałem tylko z doskoku do kompa bo miałem ćwiczenia ruchowe na wolnym powietrzu.
No więc tak . Posadziłem 10 metrowych tuji Smaragd przy tarasie i zlikwidowałem winobluszcz i winogrono. Po prostu miałem dosyć ciągłego obcinania . W lipcu należało wykonać gruntowne cięcie . I co z taką hałdą zieleniny robić . Ani spalić ani wsadzić do kompostownika. Tuje zasłonią taras a do tego czasu - posadziliśmy odrosty winobluszczu w 3 donicach . Każdego roku będę usuwał na zimę a coś tam osłoni.
Tak to wyglądało w każdym lipcu.