Malowanie w domu nie nastraja dobrze z samego rana. Trzeba sobie nastrój poprawić
Kolory wiosny 2011...
Wiąz:
Krzewuszka cudowna:
Dzwonki karpackie:
Świerk Białobok:
Tamten hipek to chyba Aphrodite, ale jeszcze się jutro upewnię. Nazwego poniżej też poszukam. Dużo już miałam hipków, niektóre dałam mojej Mamie. O, coś nawet wyszperałam. Te są mojej Mamy.
Na oglądałam się Waszych pięknych róż ...mam też sporo z tym że moje są przeważnie nn ..bo kiedyś nie dbano o nazwy tylko jaki to kolor czy wysoka czy niska....oto moja ukubienica kwitnie prawie całe lato do przymrozków...a może ktoś zna tą różę ???? była bym wdzięczna....zdjęcie zrobione z telefonu..
Witam Krajanko! Jestem świeżo po lekturze Twojego wątku i chylę głowę...masz ogród całkiem w moim guście. Podoba mi się wszystko, od drzew aż po maleństwa. Maleńki, płożący aster zauroczył mnie do tego stopnia, że w międzyczasie pobiegałam nawet za nim na allegro.
Masz również różę, którą zamówiłam i powinna wiosną znaleźć się w moim ogródku( małym ROD)
Oglądaj aniu i wracaj do mnie Mnie bardzo wzruszyła historia twojego ogrodu. nie ukrywam, ze głównie ze względu na psiaka Bardzo, bardzo przypomina mi moją sunie, której od roku niestety już nie ma z nami......