Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Kubusiowo 10:03, 29 mar 2012

Do góry
Beatko Tam widac w sumię co kupiłam Mech, gabke florystyczą, wianek, kólko z faszyny, hiacynty

Ania ja wyjechałam z domu o 6:30 czyli byłam tam przed sama 7 Ale im wczesniej tym lepiej Oczywiście zależy czego szukasz..
Rododendronowy ogród. 15:47, 28 mar 2012

Do góry
jotka napisał(a)
Bożenko, mało czasu, ale chociaż pochwalę wianek Jest taki radosny, wiosenny, a przez trawy taki zadziorny - fajnie wyszło
zdrówka i dobrego humoru życzę

Te zadziorne trawki specjalnie tak dla wesołości zostawiłam.Ma byc wiosennie i wesoło bo długo na wiosenną radośc czekaliśmy choc powiem szczerze że z Wami była to moja najkrótsza zima. Na ogrodowisku zawsze jest wesoło nawet zimą i czas szybko przeleciał.
Rododendronowy ogród. 15:43, 28 mar 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)

Bogdzia ja nie daję rady już z czytaniem.... poczekam na obrazki
Wianek z jajem....jest z jajem

Wszyscy chyba nie możemy nadażyc z czytaniem . Wczoraj byłam u Ciebie ale nie miałam nic mądrego do napisania więc tylko poczytałam. Bardzo duzo planujesz a ja nie czuje sie na siłach doradzac ale bardzo podoba ja mi się dotychczasowe ustalenia.

To fajnie, że się podoba nie tylko mi hehe
Teraz czekam już tylko na wolną chwilę i ładną pogodę. Będę działać i działać

A my podgladac i podgladac i dopingowac.
Zielona Pasja 14:49, 28 mar 2012

Do góry
Dziękuję Aniu, będę się rozglądała. Wybiorę jakąś jak najniższą. Zastanawiam się tylko czy zrobic na tym kole jakąś obwódkę z bukszpanu czy tylko te róże?

Dziś dostałam niespodziewanie jemiołę. Zrobiłam sobie wianek. Na razie został na podwórku.

zakwitły nareszcie krokusy narazie 4 sztuki oj, cieszą oko

Mój mały raj na ziemi :) 10:14, 28 mar 2012

Do góry
Wianek śliczny, ogród już budzi się wiosennie oj posiedziałabym na tym tarasie )
Pozdrawiam serdecznie
Mój mały raj na ziemi :) 09:59, 28 mar 2012

Do góry
Asiu, dzięki wielkie odetchnęłam rano jak zobaczyłam, że wianek wisi nadal na drzwiach ale jak będziesz przyjeżdżac to chyba schowam.... hehe, taki żarcik

Danusiu, chcę byc ! chcę drugi na bramę no i nauk potrzebuję !

Gabi , studentom??? ja bym się bała.....aż dziwne, że jest ok ale to dobrze, to dobry znak!

Gosia , ja też jestem przerażona jak myslę dokąd to zmierza... świat gna i nie patrzy dokąd ale ja wyznaję zasadę, że trzeba zaczynac od siebie i patrzec na siebie, a nie na innych. Czasem niestety nasze wysiłki przypominją walenie głową w mur..... niestety

Bogdziu, dziękuję, że zajrzałaś !

reasumując temat sąsiedzki wydaje mi się, że zapominamy , że nasza wolnośc kończy się tam, gdzie zaczynamy naruszac wolnośc innych, a to jest podstawowa zasada wolności !
Rododendronowy ogród. 09:09, 28 mar 2012

Do góry
Bożenko, mało czasu, ale chociaż pochwalę wianek Jest taki radosny, wiosenny, a przez trawy taki zadziorny - fajnie wyszło
zdrówka i dobrego humoru życzę
Rododendronowy ogród. 08:45, 28 mar 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Wszyscy chyba nie możemy nadażyc z czytaniem . Wczoraj byłam u Ciebie ale nie miałam nic mądrego do napisania więc tylko poczytałam. Bardzo duzo planujesz a ja nie czuje sie na siłach doradzac ale bardzo podoba ja mi się dotychczasowe ustalenia.

To fajnie, że się podoba nie tylko mi hehe
Teraz czekam już tylko na wolną chwilę i ładną pogodę. Będę działać i działać
Wiosenne dekoracje i kompozycje w donicach 08:31, 28 mar 2012

Do góry
Aniu, masz talenty ukryte Drugi wianek też piękny Zobaczymy co zrobimy w sobotę
Rododendronowy ogród. 08:25, 28 mar 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)

Rododendronowy ogród. 08:18, 28 mar 2012

Do góry
Mój mały raj na ziemi :) 23:08, 27 mar 2012

Do góry
Musiałam się cofnac sporo stron zeby twój wianek zobaczyc, a przy okazji poczyatałam o kłopotach z sąsiadami. Wianek piękny a o sasiadach nie bedę się wypowiadac bo juz mi się oczy kleja. Spokojnej nocy zycze.
Mój mały raj na ziemi :) 22:43, 27 mar 2012

Do góry
Joanka napisał(a)
Anula wianek cu-do-wny
Bardzo w moim guście Hmmmm...... może się zartadnę i podprowadzę?

Gosiak, wszystyko można jak się tylko chce...... a to że się nie chce to widzę codziennie u mnie w pracy..... niestety.....

Asia też tak uważam - że trzeba chcieć. A ludzie teraz tylko na kaśe patrzą nie przejmując sie innymi. Nie wiem do czego to wszystko doprowadzi ale pewna jestem, że dobre z tego nie będzie nic. Za bardzo zaganiani jesteśmy, wartości poszły na bok o kulturze osobistej nie wspomnę....
Mój mały raj na ziemi :) 22:26, 27 mar 2012

Do góry
Anula, a Ty się na warsztaty florystyczne do mnie wybierasz? w sobotę o 16. Bo wianek już uwiłaś
Mój mały raj na ziemi :) 22:13, 27 mar 2012

Do góry
Anula wianek cu-do-wny
Bardzo w moim guście Hmmmm...... może się zartadnę i podprowadzę?

Gosiak, wszystyko można jak się tylko chce...... a to że się nie chce to widzę codziennie u mnie w pracy..... niestety.....
Rododendronowy ogród. 21:25, 27 mar 2012

Do góry
AgnieszkaBK napisał(a)
Kolorowo jest już w Twoim ogrodzie.... ślicznie....i wianek jak najbardziej udany Kwiatki w domu nie mogą doczekać się cieplejszych dni ... całkiem jak my wszyscy Pozdrawiam serdecznie

Agnieszko gdzies mi umknęłas- przepraszam. Fajnie że zajrzałas.Już ide zobaczyc co u Ciebie.
Rododendronowy ogród. 20:44, 27 mar 2012

Do góry
Kolorowo jest już w Twoim ogrodzie.... ślicznie....i wianek jak najbardziej udany Kwiatki w domu nie mogą doczekać się cieplejszych dni ... całkiem jak my wszyscy Pozdrawiam serdecznie
Mój mały raj na ziemi :) 20:42, 27 mar 2012

Do góry
Aniu wianek cudowny, taki idealnie dopracowany.
Mój mały raj na ziemi :) 19:30, 27 mar 2012

Do góry
do ziółek nie mam Ewuniu, nie rosną mi ! buuu
a wianek nawet się udał, jestem zadowolona
dziękuję, ze zajrzałaś
Rododendronowy ogród. 18:45, 27 mar 2012

Do góry
Jak to miło byc znów u siebie w domu po całym dniu poza domem.

agniecha973 napisał(a)
Bogdziu, ale świetne wianki tak niechcący Ci wyszły. Super! A te bazie to z tego Twojego kradzionego drzewka? Jeśli tak, to nie dam Ci spokoju dopóki nie dostanę kawałka patyka. Niesamowite są.

Agnieszko, jeśli się idzie do ogrodu obcinac trawy i nawet juz wyrzuci się te obciete do wiadra a potem bez zadnych akcesoriów robi wianek to jest to z pewnoscia wianek zrobiony ,,niechcacy'. Bazie są z kradzionego drzewka oczywiscie i chętnie się z Tobą nimi podziele, tylko nie wiem jak przesłac patyki ok metra długości. A może mieszkasz koło kogos kto będzie u mnie w maju to bym przez niego podała .
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies