Brązowa pierzynka zostanie jeszcze kilka dni, podoba mi się
Danusiu, alez bukszpany sie postroily w rude czapeczki Bardzo twarzowe
Widze, ze okrylas niektore roslinki, w zwiazku z tym mam pytanie. Przed drzwiami mam dwie roze na pniu w donicach. To jest miejsce osloniete i cieple, roze maja jeszcze zielone listki. Czy powinnam je juz ogacic, czy jeszcze poczekac?
Przepraszam , że tak późno odwiedzam Twój niesamowity ogród. Jest uroczy jak i właścicielka Udało mi się przebrnąć przez wszystkie stronki z powodzeniem i ogromną przyjemością Zastanawiam się jak czarujesz swoje Rh , że tak cudnie rosną .... Ja również tak chcę u siebie.... Z odmianą Nova Zembla nie bardzo sobie radzę , nie wiem jak jej dogodzić Pozdrawiam
Dziękuję imienniczko za odwiedziny u mnie. Zapraszam częściej Rh zbytnio nie czaruję, dwa razy w roku dostają nawóz, dużo picia, no i obowiązkowo wyłamują zawsze wszystkie kwiatostany po przekwitnięciu.
Haniu próbowałam zrobić sadzonki. Jedna się mi przyjęła, wypuściła młode listki ale nie wiem czemu później zwiędła. Nie było nas przez weekend a po powrocie już była klapnięta.... Może miała za sucho... Ale spróbuje jeszcze raz To jej ostatnie zdjęcie... Napstrykałam dużo fotek bo cieszyłam się jak dziecko