Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 13:14, 19 mar 2012

Do góry
nika napisał(a)

U mnie na drzwiach zawisł już dziś pogrubiony wianek

Jednak muszę go poprawić, bo jajowaty się zrobił. No i za mało bluszczu. Dodałem też bukszpany.

Sebek, nieustannie mnie zadziwiasz Brawo! Jest pięknie!

Pochwalam takie robótki
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 13:08, 19 mar 2012

Do góry
Witaj Sebku pracusiu Podziwiam Twój zapał i zaangażowanie! Wiosenny wianek na drzwiach prześliczny
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 11:06, 19 mar 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Jednak muszę go poprawić, bo jajowaty się zrobił. No i za mało bluszczu. Dodałem też bukszpany.

Sebek, nieustannie mnie zadziwiasz Brawo! Jest pięknie!
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 07:45, 19 mar 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebek przyciąłeś już trzmieliny? bo nie wiem czy już mogę to robić. Świetny wianek!

Tym przy ziemi przyciąłem to co przemarznięte. A pienna nie wiem czy nie zmarzła, bo listki jej oblatują.

Moim trzmielinom praktycznie co roku oblatują listki, ale zawsze odbijają.... w tym roku sypie się wyjątkowo mocno, ale pęd ma mocny i pąkówki , że mam nadzieję że odpuści jak zawsze

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 22:23, 18 mar 2012

Do góry
justi napisał(a)

Pogrubiony dużo lepszy. Rzeczywiście trochę jajko, ale do tych najblizszych świąt pasuje

Dobre!
Ogród w budowie - nieustającej 22:19, 18 mar 2012

Do góry
Kilka się rozsieje,kilka się dokupi i będzie ładnie!Powodzenia!
Wianek już upleciony,dekoracja będzie do pozazdroszczenia!
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 22:07, 18 mar 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Pogrubiony dużo lepszy. Rzeczywiście trochę jajko, ale do tych najblizszych świąt pasuje

A to też jest pomysł Mam jeszcze takie małe pisanki go niego kupione - ale jeszcze wieszać ich nie będę

O wszystkim pomyślałeś
Jest pięknie będzie przepięnie
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 21:39, 18 mar 2012

Do góry
Gabriela napisał(a)
Coś i ja wiem na temat kształtu plecionych wianków, zwłaszcza po wczorajszym dniu.
Twój z samych brzozowych gałązek? Strojenie takiego wianka łatwe bardzo nie jest, o nie. Tobie wyszedł taki b. wiosenny, w biało-seledynowych kolorach, chyba też będzie coś u mnie w takiej tonacji, bo wianek dość ciemny będzie wisiał na ciemnej bardzo ścianie, więc trzeba trochę optymizmu wprowadzić przed dom.

Tak - z brzozy - i przystroić go trudno nie było, ale dodać gałązek, żeby nie powylatywały - to dopiero robota!
Ogród w budowie - nieustającej 21:39, 18 mar 2012

Do góry
Gabrysiu piękne kompozycje, a wianek..... bosko to koło wyszło.
Zazdroszczę
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 21:35, 18 mar 2012

Do góry
Coś i ja wiem na temat kształtu plecionych wianków, zwłaszcza po wczorajszym dniu.
Twój z samych brzozowych gałązek? Strojenie takiego wianka łatwe bardzo nie jest, o nie. Tobie wyszedł taki b. wiosenny, w biało-seledynowych kolorach, chyba też będzie coś u mnie w takiej tonacji, bo wianek dość ciemny będzie wisiał na ciemnej bardzo ścianie, więc trzeba trochę optymizmu wprowadzić przed dom.
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 21:31, 18 mar 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebek przyciąłeś już trzmieliny? bo nie wiem czy już mogę to robić. Świetny wianek!

Tym przy ziemi przyciąłem to co przemarznięte. A pienna nie wiem czy nie zmarzła, bo listki jej oblatują.

moje też jakieś takie niewyraźne, a ja chcę niedługo pobrać gałązki na zaszczepki żywopłociku
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 21:29, 18 mar 2012

Do góry
justi napisał(a)

A to też jest pomysł Mam jeszcze takie małe pisanki go niego kupione - ale jeszcze wieszać ich nie będę
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 21:28, 18 mar 2012

Do góry
MilenaP napisał(a)

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 21:00, 18 mar 2012

Do góry
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 20:47, 18 mar 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Ogród w budowie - nieustającej 19:59, 18 mar 2012

Do góry
Gabryś, dekoracja koszykowa piękna i bogata i wianek pomysłowy
Ogród w budowie - nieustającej 19:40, 18 mar 2012

Do góry
Ślicznie wyglada ten wianek z dereniem. i taki kształtny. Chyba dojrzewam do tego by i sobie coś takiego upleść.
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 19:31, 18 mar 2012

Do góry

Ogród w budowie - nieustającej 19:02, 18 mar 2012

Do góry
Gabrysiu cudny wianek, a tarasik bardzo mnie się podoba wiosna u ciebie wspaniała
Ogród w budowie - nieustającej 18:57, 18 mar 2012

Do góry
Wianek zachwyca kolorem. Kaktusik niesamowity! A te drobne bratki to fiołki trójbarwne czy jakoś tak? To byliny, prawda? Do zwykłych bratków nie mogę się przekonać, ale te są urocze. Sprawdzają się w ogrodzie?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies