Wiater dzięki za gratulacje.Kwiatek naprawdę przedni
Wianek widziałam wcześniej bardzo ładny i twój .Duża satysfakcja jak człowiek wykona coś swoimi rencami prawda ?
Wypiłeś coś u mnie zauważ,że pomyślałam o najmłodszych )))))))
Wiater dzięki za gratulacje.Kwiatek naprawdę przedni
Wianek widziałam wcześniej bardzo ładny i twój .Duża satysfakcja jak człowiek wykona coś swoimi rencami prawda ?
Wypiłeś coś u mnie zauważ,że pomyślałam o najmłodszych )))))))
Sebek przyciąłeś już trzmieliny? bo nie wiem czy już mogę to robić. Świetny wianek!
Tym przy ziemi przyciąłem to co przemarznięte. A pienna nie wiem czy nie zmarzła, bo listki jej oblatują.
U mnie do ścięcia są całe... planuję szczepione na pniu, ale się ich trochę boję, jak one takie wrażliwe...ale będę próbować...bo potrzebuję żółte kulki na pniu do rozjaśnienia
a wianek na drzwi bardzo fajny i taki wesoły... widziałam takie miniaturki hiacyntów ...fajnie by też wyglądały ... ojej chyba moje cebulowe zabiorę do domu, bo coś zimno się zrobiło u nas teraz tylko 3 stopnie.
Sebku - odkryłeś swój kolejny talent Z Ciebie musi być naprawdę artystyczna dusza - jesli chodzi o ogrody i fotografowanie to pokazałeś już dawno co potrafisz. No a teraz ten wianek...... Super
Sebek, ale się u Ciebie dzieje ! jak zwykle zresztą
postrzyżyny na całego, ale iglaczkowi się dostało rykoszetem, hehe ....
za to wianek pierwsza klasa
Sebek przyciąłeś już trzmieliny? bo nie wiem czy już mogę to robić. Świetny wianek!
Tym przy ziemi przyciąłem to co przemarznięte. A pienna nie wiem czy nie zmarzła, bo listki jej oblatują.
Moim trzmielinom praktycznie co roku oblatują listki, ale zawsze odbijają.... w tym roku sypie się wyjątkowo mocno, ale pęd ma mocny i pąkówki , że mam nadzieję że odpuści jak zawsze