Sebek przyciąłeś już trzmieliny? bo nie wiem czy już mogę to robić. Świetny wianek!
Tym przy ziemi przyciąłem to co przemarznięte. A pienna nie wiem czy nie zmarzła, bo listki jej oblatują.
Moim trzmielinom praktycznie co roku oblatują listki, ale zawsze odbijają.... w tym roku sypie się wyjątkowo mocno, ale pęd ma mocny i pąkówki , że mam nadzieję że odpuści jak zawsze
Coś i ja wiem na temat kształtu plecionych wianków, zwłaszcza po wczorajszym dniu.
Twój z samych brzozowych gałązek? Strojenie takiego wianka łatwe bardzo nie jest, o nie. Tobie wyszedł taki b. wiosenny, w biało-seledynowych kolorach, chyba też będzie coś u mnie w takiej tonacji, bo wianek dość ciemny będzie wisiał na ciemnej bardzo ścianie, więc trzeba trochę optymizmu wprowadzić przed dom.
Tak - z brzozy - i przystroić go trudno nie było, ale dodać gałązek, żeby nie powylatywały - to dopiero robota!
Coś i ja wiem na temat kształtu plecionych wianków, zwłaszcza po wczorajszym dniu.
Twój z samych brzozowych gałązek? Strojenie takiego wianka łatwe bardzo nie jest, o nie. Tobie wyszedł taki b. wiosenny, w biało-seledynowych kolorach, chyba też będzie coś u mnie w takiej tonacji, bo wianek dość ciemny będzie wisiał na ciemnej bardzo ścianie, więc trzeba trochę optymizmu wprowadzić przed dom.
Wianek zachwyca kolorem. Kaktusik niesamowity! A te drobne bratki to fiołki trójbarwne czy jakoś tak? To byliny, prawda? Do zwykłych bratków nie mogę się przekonać, ale te są urocze. Sprawdzają się w ogrodzie?