Witam serdecznie .Dziękuje ,ze do mnie zaglądacie ,chociaż wpisów nie robicie .Za oknem jeszcze biało ,śnieg powoli topnieje chociaż w dzień dodatnie temperatury ,ale nocą jeszcze mrozi.Wolę widoki wiosenne ze świeżą zielenią traw i kolorami kwiatów
Po całodziennej wędrówce po Twoim ogrodzie mam jeszcze kolory kwiatów przed oczami.Pięknie,kolorowo i ciekawie,mnóstwo nowinek.
W styczniu byłam bardzo zajęta i teraz nadrabiam zaległości - 1 nowy ogród dziennie.
Jeżeli pozwolisz,to wybiorę zdjęcie,które podobało mnie się najbardziej.P ozdrawiam.
Witaj Dominiko.Przeszłam po Twoim ogrodzie ,zajrzałam w każdy zakątek .Cudownie się w nim czułam .Twój ogród jest przepiękny o każdej porze roku.Masz ciekawe odmiany iglaków i roślin liściastych .Wszystkie rośliny pięknie skomponowane ze sobą.Podziwiam
To ja muszę coś powiedzieć .Zupełnie ot tak sobie ,któregoś dnia w minionym tygodniu pomyślałam ,że Pszczółka przyleci pewnie do Danusi jeszcze przed spotakniem u niej .Nie wiem, urodziła się taka myśl w mojej głowie bez powodu .Może skradłam telepatycznie myśli ,którejś z pań ...?))
Fajne spotkanie .Ewa nowa,ładna fryzurka.Danusia mokra włoszka Cały dom dla was,całe 3 godziny dla was to ważne,a tyle zdjęć musi nam wystarczyć
Mam pytanie do Danusi jako miłośniczki i eksperta od bukszpanów. Mam w ogrodzie bardzo stary i równie bardzo zaniedbany okaz (ogród przez lata raczej leżał odłogiem, a ja w tym roku zaczynam go doprowadzać do ładu
Po wycięciu starego i łysego berberysu, pokazała się spora dziura w bukszpanie. Czy jest jakiś sposób, aby ją zapełnić? Z drugiej strony jest dorodny i wymaga tylko strzyżenia. A wygląda to tak: