preferencje preferencjami... o gustach też się podobno nie dyskutuje... istnieje jednak jeszcze coś takiego jak poczucie estetyki może być zwiewnie i powieewnie, albo nowocześnie, w kwadrat albo w kółko, artystyczny nieład jak ktoś lubi, ale... kiczowi powiedzmy stanowczo nie!
Tak jak pisałam wcześniej Juzi każdy ma inne preferencje. Nie uważam, że mój ogród jest ósmym cudem świata ale tragedi nima Konkurs trwa ósmy tydzień i jak widziałam jaki ogród wygrał 4 tydzień to byłam w ciężkim szoku - bez urazy oczywiście http://www.mojpieknyogrod.pl/konkurs/ogrodnik-doskonaly-2014-galeria-tygodnia-4
...
na szczęście ani sławna ni jestem, ani samotna, czasami jakiś dół mnie dopadnie, z alkoholem umiarkowanie z narkotykami na bakier, będę żyć ... chyba że potwory mnie do zawału doprowadzą
Aniu nie sposób się z Tobą nie zgodzić, róże bywają różne i wymagają dużo pracy. Miałam pomysł by je posadzić zamiast RH ale moje lenistwo wygrało, bo trzeba byłoby wymienić ziemie metr w dół i metr w szerz... będą trawy i jeżówki albo kosmosy