Donice pierwsza klasa...sami robiliście?....Irenko pod wymiar wkładów, czy u Ciebie niekoniecznie?, bo one chyba na murku stoją?....kiedy je obsadzisz?, wiosną?
Ja myślę o takich, ale u mnie nie wcześniej niż za dwa lata...no chyba, że się szybciej ogarnę w przyszłym roku z remontami ....na razie zadaszenie tarasu ważniejsze, a to plan na następny rok
Nie objęłam wszystkich stron, bo tyle tego. Ale pięknie masz, wszystko rośnie jak na drożdżach
Kwiatostany bazylii zetnij, bo osłabiają roślinę, a tak kątów liści wypuści nowe pędy ze świeżymi listkami.
Irenko, jeżeli chodzi o szałwię trójbarwną co ci się tak u mnie podobała, mam ją pierwszy rok, nasionka dostałam od Ani an_tre. U mnie wyrosła wyjątkowo dorodna, trochę na urodzie straciła po ostatnich deszczach. Jeżeli interesują cię nasionka, to mogę się podzielić.
Irenko jakoś nie ogarniam wszystkiego ostatnio...zdjęcia tylko Twoje obejrzałam.
Ale przyleciałam Ci zameldować, że ostatnia Twoja dalia zakwitła Jest przecudna, wielka, pełna i krwisto czerwona!!! CUDO!!!