Witaj, Twój awatar na innym wątku przykuł moją uwagę - bardzo ładna dekoracja. Zajrzałam do Twojego wątku a tu jeszcze lepsze cuda - wianek z mchem jest boski, bardzo w moim typie
Ostatnie dni prac ogrodowych... Dziś powiązałam rozplenice i gracki od frontu dość mocno już pożółkły, w pozostałej częśći te drugie zielone więc poczekają na wiązanie jeszcze z 2 tygodnie
Dziękuję
ja też mam taką nadzieję, wiosną zadziałam z Dursbanem - profilaktycznie lejemy, 2-3 lata temu pędraki zjadły nam trawnik, podziałam też na rabatach. Wiem, że chemia ale szkody dla roślin mniejsze niż od szkodników.
dziękuję na rabacie wiśniowo-lawendowej wiosną kwitną też tulipany białe i czarne. Bardzo je lubię i czekam do wiosny
Obrzeża fakt przydatne są i estetyczne, a przy tym praktyczne - kora z rabat tak nie ucieka u mnie robił je mój brat - pracy sporo poza tym wykonane fachowo bo zrobione ręką fachowca równiutko jak pod linijkę
Z czekaniem do wiosny to są i plusy - nie zmarzniesz, bo pogoda mało zachęcająca teraz jest, poza tym więcej czasu na planowanie Pozdrawiam
Dzisiaj brzozy jeszcze bardziej żółto-pomarańczowe niż w ubiegłym tygodniu w tym tygodniu zapowiadają u mnie minusowe temepratury w nocy wiec to ostatnie ich dni w takim odzieniu. pozdrawiam Dominiko
Hej Dominiko, wypatrzyłam u Ciebie piękne donice. Latem widziałam identyczne w Obi - możesz dać namiar gdzie kupiłaś? Kojarzę, że w Obi cena średnio ciekawa była