Aż mi się buzia umiechnęła do tych zdjęć Niemal jak u mnie - jeszcze budowa trwa, a ogród już rośnie Mam pytanie budowlane - czy mur był murowany z bloczków betonowych?
Ależ urosły Wam te stożki niesamowicie
...ta pelargonia o ciepłym kolorze długo królowała w moim domu i ogrodzie, aż którejś jesieni nie nie zdążyłam schować i zginęła bezpowrotnie smagnięta jesiennym przymrozkiem...
Witam. Z przyjemnością spaceruje się po Twoim ogrodzie.
Pełen perełek, do którego z przyjemnością wracam.
Róże robią ogromne wrażenie,a jeżówki przyciągają uwagę w szczególności ta żółta na pierwszym planie i nieśmiało wychylająca się różowa.
coraz bardziej podobają mi się te białe jeżówki, będę rozglądać się za nasionkami aby i u mnie też rozjaśniały rabaty
i ja też. Białe bez względu na okres kwitnienia lepiej wyglądają niż różowe, które w słońcu płowieją.
Róże robią ogromne wrażenie,a jeżówki przyciągają uwagę w szczególności ta żółta na pierwszym planie i nieśmiało wychylająca się różowa.
coraz bardziej podobają mi się te białe jeżówki, będę rozglądać się za nasionkami aby i u mnie też rozjaśniały rabaty
O tak, u mnie pająki mają dożywocie, bardzo je lubimy, są przecież pożyteczne i jak dla mnie - śliczne, jasne
Cieszę sie ,ze nie jestem osamotniona w miłości do pajączkow i innych robaczków,to bardzo interesujące stworzenia.Urządzam polowania na nie i czasami mam efekty