Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » O....!

O....!

an_tre 13:59, 27 sie 2011

marzena napisał(a)
Dziewczyny, ok, wybierajcie co lubicie !
na razie jednak proponuję trochę cienia...

dzięki to chyba najbardziej potrzebne i woda....
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bea 14:00, 27 sie 2011

oj tak.
isia33 20:39, 27 sie 2011

marzena napisał(a)
[/quot3]

Oj, cudnie, cudnie. Takie widoki miałam w dzieciństwie... teraz mam płasko, że hej. Mój teść pochodził z Tyczyna od Rzeszowem i cały czas żałuję, że nie namówił teściówki za zostanie tam., widoczki też tam cudne.
Sebek 21:25, 27 sie 2011

No w takim kąciku to śmiało można wypocząć - stylowo udekorowany
monteverde 01:48, 28 sie 2011

Marzenko co tak ładnie obrosło ten słup elektryczny? czy ten las to Twój, a grzyby tam masz?
aniusiatr 07:13, 28 sie 2011

an_tre napisał(a)

a na tym hamaku czasem sobie leżę i patrzę, jak rośliny rosną
...żartuję oczywiście, nie pamiętam, kiedy miałam na to czas...

oczywiście Marzenko jak większość z nas ja mam wygodną huśtawkę, a w tym roku mało na niej poleżałam

Marzeno masz fantastyczne widoki, które współgrają z ogrodem. Bardzo ładnie u Ciebie. Mi też marzy się hamak ale kto będzie na nim wypoczywał, bo chyba nie ja! przecież na to nigdy w ogrodzie nie ma czasu.
olga_szopa 07:34, 28 sie 2011

aniusiatr napisał(a)

a na tym hamaku czasem sobie leżę i patrzę, jak rośliny rosną
...żartuję oczywiście, nie pamiętam, kiedy miałam na to czas...

oczywiście Marzenko jak większość z nas ja mam wygodną huśtawkę, a w tym roku mało na niej poleżałam

Marzeno masz fantastyczne widoki, które współgrają z ogrodem. Bardzo ładnie u Ciebie. Mi też marzy się hamak ale kto będzie na nim wypoczywał, bo chyba nie ja! przecież na to nigdy w ogrodzie nie ma czasu.

Hi hi hi u mojej sąsiadki wisiał w ubiegłym roku Widziałam ją na nim raz, zaraz jak go zamontowała .A potem przyszła jesień i tylko klonowe liście na nim leżały .W tym roku już go nie powiesiła
marzena 18:57, 28 sie 2011

Iwonko - no, rzeczywiście widoki są zawsze ładne...
Sebek- dzięki, no można, jak się znajdzie na to czas...
Aniu 'monteverde' - to winobluszcz trójklapowy, a grzybów było kiedyś mnóstwo, aż do znudzenia, ale już się skończyły...
Aniu - no, tak- hamak jest raczej dla gości - brak czasu aby samej sobie tu odpocząć...
Ola - no, właśnie... muszę w końcu wyłożyć sie na nim...
marzena 19:21, 28 sie 2011

nie mam jeszcze rabat kwiatowych dojrzałych, bujnych, bogatych w gatunki... podziwiam w wielu ogrodach takie piękne nasadzenia
po prostu mieszkam tu dość niedługo - niecały rok, mimo, ze wszystko ( dom, murki, drzewa, krzewy ) były tworzone od ok. 10 lat - tak więc muszę chyba uzbroić się w cierpliwość i spokojnie komponować rabaty i nowe zakątki...
a teraz przedstawiam prawie ukończoną rabatę wschodnią...
an_tre 19:25, 28 sie 2011

Marzenko, mieszkasz niedługo a ogród wygląda na "dojrzały", ma już swój charakter jet piękny i te widoki...
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies