Helen, to ta magnolia. Ona u mnie dopiero się zebrała po ładnych paru latach, ale była 3 razy przesadzana. Całkiem zrozumiałe, że była obrażona . Ale wszystko jej wybaczam, bo kwiaty są piękne, duże, w kolorze delikatnie cytrynowym.
Madzia buziak zobaczymy się to pogadamy pytałaś o rabatę w kolorach nieba, oto i ona nie umiem jej objąć całościowo, na żywo wygląda już fajnie, podosadzam jeszcze w sezonie to co sobie wymyśliłam i zobaczę jak będzie ale dzięki narcyzom jak widzę tą rabatę to się śmieję
Rzeczywiście, moje przycięte grusze i jabłonie kwitną, ciekawe czy będą owoce.
Sylwia, bodziszek fioletowy już tworzy ładną obwódkę na liliowcowej A wielosił od Ciebie najbardziej mi się podoba teraz zanimm rozkwitnie i ma ładny pokrój więc chyba zetnę kwiatki. A wogóle to urósł tam gdzie go nie sadziłam, chyba się wysiała i z kompostem przywędrował
Cmok ten domek ułatwił mi trochę życie, jest w połowie działki, więc nie muszę wozić tych wszystkich narzędzi ze sobą bo mam je bliżej pomalowany na kolor taki jaki jest w całym ogrodzie, brązik
I prośba o nazwę tej rośliny - kupiłam, a nie wiem co, bo na doniczce był napis "bylina mix"
Kwiaty ma jak dąbrówka, ale liście inne, no chyba że to jakaś nowa odmiana.