WYŻSZA SZKOŁA JAZDY
dwa lata temu widziałam choinkę ubraną w zasuszone hortensje ze srebrnymi wstążkami i mnóstwem białych światełek. Zakochałam się w niej, niestety skopiować nie mogę bo nie mam pozwolenia na minimalistyczną choinkę...
Nie ciachnęłam , broń B... Tylko wyrwałam jej kudły czyli białe końce, trochę zostało a przede wszystkim zostało zielone. Już się tak nie pokłada. Ponadto mam wszędzie jej siewki. Plantacji stipy nie planuję założyć, wyrwałm klosy z nasionami
Anka wcale nie dużo ..takie kulki na ok.30 cm. na szer. i 20-30 wys.coś jak te większe żurawki .trzeba tylko kwiatki po wiośnie pościnać ...albo zostawić coby się rozsiał lekko , bo nie jest tak ekspansywny
Twój M to prawnik? aż strach żartować o czymś takim Myślę, że w tej sytuacji najlepiej będzie jak nasze stany cywilne pozostaną niezmienione Pozdrawiam Was obie
tam po bokach są rozplenice i mają zjawiskowo zamarzać ... więc z kulami już nie w postaci wiaderek powinno zimą mnie zadowolić ... tylko wciąż nie fiem czy jezówki z miskantem powtórzyć ?
prawda, że dereń ma moc ... tylko dlaczego on się nazywa biały jak jest czerwony ???
Ana grunt, że wie iż to Konstancji aleja ... som tacy co mają ulice a ja mam aleję ))))) ... no to zaraz mi Mała wytłucze widłami tę przynalezność zawłaszczoną ))))))))