Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:29, 11 sie 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Lecę do Małej Mi bo też się skarżyła na trawnik.

Naprawdę tylko nawóz i podlewać?
zobaczymy
aaaa trawnik Anki wcale nie jest zły, widziałam na własne oczy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:29, 11 sie 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Jezu jakie masz hortensje!!!!
Ja rozumiem że to pinky winky? Bo ja mam takie a myślalam że kupiłam vanilki...

tak to pinki whinky... bo chyba że vanilki a ja o tym nie wiem
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:26, 11 sie 2014

Do góry
Zielona napisał(a)

piwonie suszyłam głowami w dół, owinięte w gazetę, w ciemnym miejscu i... zachowały kolor

Anabelki tak samoIdealnie limonkowo-pistacjowe po zasuszeniu!

Limki... nie wiem

WYŻSZA SZKOŁA JAZDY
dwa lata temu widziałam choinkę ubraną w zasuszone hortensje ze srebrnymi wstążkami i mnóstwem białych światełek. Zakochałam się w niej, niestety skopiować nie mogę bo nie mam pozwolenia na minimalistyczną choinkę...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:24, 11 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Szybkie spojrzenie na ogród, trawa wyyyysoka trochę chwaściorów i hortki w pełni kwotnienia
[

Lecę na chrzciny

Jezu jakie masz hortensje!!!!
Ja rozumiem że to pinky winky? Bo ja mam takie a myślalam że kupiłam vanilki...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:22, 11 sie 2014

Do góry
bo firmy ubezpieczeniowe są po to by wypłacić jak najmniej ot życie... bez znaczenia jaka to firma... mówi Ci to osoba z numerem PUNU
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:21, 11 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a dlaczego ciachnęłaś stipę???

Nie ciachnęłam , broń B... Tylko wyrwałam jej kudły czyli białe końce, trochę zostało a przede wszystkim zostało zielone. Już się tak nie pokłada. Ponadto mam wszędzie jej siewki. Plantacji stipy nie planuję założyć, wyrwałm klosy z nasionami

Wróciłaś z urlopu? Lecę do Ciebie
Ogród u stóp klasztoru 23:15, 11 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a wilczomlecz jak rośnie, ile miejsca zajmuje? Moja stipa która przezimowała też tak wielka...

Anka wcale nie dużo ..takie kulki na ok.30 cm. na szer. i 20-30 wys.coś jak te większe żurawki .trzeba tylko kwiatki po wiośnie pościnać ...albo zostawić coby się rozsiał lekko , bo nie jest tak ekspansywny
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:04, 11 sie 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
dziewczyny są na sali spece od ubezpieczeń bo musi się Adamo przenieść z ubezpieczeniem na życie ... polecacie coś ... to tak przy okazji
a M Madżen, coś mi siem kołacze ???
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:59, 11 sie 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Iza a dlaczego chcesz wyciepać thuje? Ja bym z nich cieniutki idealny ekranik zrobiła. Potem powtórzyła znów miskanty z jeżówkami i ekranik z thuj.
Muszę podumać nad tymi brzozami, speiszy Ci się? Bo musiałabym polookać w pinterest
ja też bym thuj nie ruszała... i tak jak pisze Marzenka powtórzyłabym miskanty i jeżówki
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:58, 11 sie 2014

Do góry
Zielona napisał(a)

Ale nie musi być pstrokaty. Tak naprawdę najładniejszy zimą jest ten, który całe lato ma piękne sercowate zielone liście. Zwykły Sibirica. Tylko... trochę jednak mało tam miejsca... Chociaż... pięknie by wychodził za płot...

ale żeby uzyskać taki efekt jak na focie potrzeba Twoich przestrzeni...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:55, 11 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

no i masz już posażną 'pannę' hahahaha

ewakatowice napisał(a)

Ann. No nie wiem, trzeba policzyć. Mój eMuś jest lepszym prawnikiem i panną owszem zostanę ale nie uposażoną hahhaha

Twój M to prawnik? aż strach żartować o czymś takim Myślę, że w tej sytuacji najlepiej będzie jak nasze stany cywilne pozostaną niezmienione Pozdrawiam Was obie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:49, 11 sie 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

prawda, że dereń ma moc ... tylko dlaczego on się nazywa biały jak jest czerwony ???

Ana grunt, że wie iż to Konstancji aleja ... som tacy co mają ulice a ja mam aleję ))))) ... no to zaraz mi Mała wytłucze widłami tę przynalezność zawłaszczoną ))))))))

o nie, nie sama powiedziała ' a tu aleja Konstacji" niestety miejsca na aleje u mnie brak, za to będzie katalpa Ani
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:48, 11 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

szczerze, to ja bym patrzyła na rabatę pod kątem letnim bo zimą i tak mam focha na aurę

tam po bokach są rozplenice i mają zjawiskowo zamarzać ... więc z kulami już nie w postaci wiaderek powinno zimą mnie zadowolić ... tylko wciąż nie fiem czy jezówki z miskantem powtórzyć ?
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:46, 11 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
ale Marta piękną fotę wkleiła....

Iza uprzejmie donoszę, że aleja Konstancji bardzo przypadła do gustu mojemu M

prawda, że dereń ma moc ... tylko dlaczego on się nazywa biały jak jest czerwony ???

Ana grunt, że wie iż to Konstancji aleja ... som tacy co mają ulice a ja mam aleję ))))) ... no to zaraz mi Mała wytłucze widłami tę przynalezność zawłaszczoną ))))))))
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:46, 11 sie 2014

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)

I co poradził?...dobrze wiedzieć tak na przyszłość
no żeby nawozu dać, pogłaskać i rzec dobre słówko
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:44, 11 sie 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Martusia ja o tym dereniu tez intensywnie myślałam ... nawet się zdecydowałam prawie planując ciąć tylko on latem za pstrokaty ... no nie wiem czy mi latem nie namiesza ...

szczerze, to ja bym patrzyła na rabatę pod kątem letnim bo zimą i tak mam focha na aurę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:41, 11 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
dzięki, miałam właśnie telefon od przyjaciela wiem co robić. Buziolek

I co poradził?...dobrze wiedzieć tak na przyszłość
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:38, 11 sie 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Aniu, szczerze się zdziwiłam, że twój trawnik też może zrobić psikusa. A ja myślałam że on jest niezniszczalny, hi,hi,

a fidzisz, paskuda okropna, ale już zrobione kroki naprawcze
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:37, 11 sie 2014

Do góry
a dlaczego ciachnęłaś stipę???
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:35, 11 sie 2014

Do góry
ale Marta piękną fotę wkleiła....

Iza uprzejmie donoszę, że aleja Konstancji bardzo przypadła do gustu mojemu M
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies