Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Moja codzienność - ogród Oli 22:23, 10 lip 2016

Do góry
Oczkowa jeżòwki red baron jak zwykle mnie zachwyciły. I ten nieskazitelny porządek Boże kobieto jak Ty to robisz. ? I wspaniale te rozchodniki się prezentują. W rdzy im do twarzy.
Typografia ogrodu 22:23, 10 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Grabowa już gęsta fajnie wydoroslala.rozchodnikow sporo. Jeżowek całe stado pędzi przez twój ogród. Front lubię też bardzo. A i urzekło mnie zdjęcie z motylem. Pięknie. Linki już w zaawansowanej fazie masz. I superowe to przedszkole.

Rozchodniki nie wszystkie na zdjeciach.ale bardzo je lubie.a kiedys niznosilam.oj ja glupia.front po tegorocznej rewolucji powoli sie ukorzenia.
Limki rozne maja stadia.niektore kwitna od tygodnia inne jeszcze maja schowane pąki.i ten ich limonkowy etap lubie najbardziej.
Przedszkole chcac niechcac bede musiala przygarnac
Typografia ogrodu 22:13, 10 lip 2016

Do góry
Grabowa już gęsta fajnie wydoroslala.rozchodnikow sporo. Jeżowek całe stado pędzi przez twój ogród. Front lubię też bardzo. A i urzekło mnie zdjęcie z motylem. Pięknie. Linki już w zaawansowanej fazie masz. I superowe to przedszkole.
Typografia ogrodu 22:13, 10 lip 2016

Do góry
Ogród niby nowoczesny ale... 22:05, 10 lip 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Ale zdjecia sa?

malkul napisał(a)
Pewnie są ☺czekamy

ojej...ale mnie zaskoczylyście.
Meczu nie oglądacie
Ogród niby nowoczesny ale... 22:04, 10 lip 2016

Do góry
Pewnie są ☺czekamy
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 22:47, 09 lip 2016

Do góry
beata_m napisał(a)
miodzio ta róża podbita lawendą.........i ta donica dopełnia całości!!!! Oluś wiesz co nie znam się jeszcze za wiele, ale może jakby ją mocował jakby sobie nie radziła to by się udało?!
Beciu, chyba szykuje się drobna korekta ale o tym potym Za chwile napisze w cem rzecz

beta napisał(a)
cudna ta hortensja...trawnik jak malowany...pięknie...

Hortensja woła o solidne podpory bo troszkę się kładzie pod ciężatem kwiatów
a o trawnik eMuś dba ja tylko czasem sobie na nim leżę

beta napisał(a)

mi się podobają te pierwsze-żaluzje

Mnie też

Anda napisał(a)
Olu, pięknie masz Cudne widoki, a lawenda boska. Tez jestem za ta pierwsza prosta podporą. Róże tak czy tak będziesz sama musiała podwiązywać.

Widzisz, jaka ze mnie dyletantka ? Myślałam, że ona jak powi=ojniki, same się wiją wokół podpór
A w jaki sposób można je poprowadzić bez żadnych kratek np po słupie ??

Zana napisał(a)
A dlaczego nie pogratulowałam wyboru Giardiny??? To nadrabiam i gratuluję (chiba się ciuteczkę przyczyniłam do tego wyboru)

Nie ukrywam, że i owszem
Pogratuluj mi za lat kilka jeśli nie uśmiercę tych różyczek
Zana napisał(a)
Odnośnie kratek wklejam. Może trochę za nowoczesne do Ciebie, ale...

http://zielonyfront.pl/kratki/

Troszku nowoczesne ale przyzam, że kiedyś o czymś takim myślałam. Dzięki za inspirację. I widzę, że już się Asi spodobała

Konieczki napisał(a)
Pierwsza żaluzja prosta

Wszystkie głosy na podporę nr 1

Konieczki napisał(a)

Zana śliczne dzięki - ja właśnie czegoś takiego szukałam

fajne prawda ?

malkul napisał(a)
och pięknie jużmasz. hort.ogrodowszybko zakwitła , ja mam dwie w donicy i jeszcze sa daleko w tyle

Mma wrażenie, że w donicach one później startują niż w runcie. A może to od odmiany zależy ? Pamętam te Twoje w takim ładnym subtelnym różu. Moja wściekła

polinka napisał(a)
Olu, widzę na zdjęciach piękny, gęsty trawnik.możesz zdradzić jak o niego dbasz?

YaraMila i koszenie minimum raz w tygodniu Wiosną napowietrzyłam a teraz się na nim tarzam
To jego pierwszy sezon, zobaczymy jak będzie wyglądać za rok ...
Mój ogród pod górkę... 07:52, 09 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)
fajnie w świetle lamp kasia basenujesz się?

Ostatnio w sobotę i czekam na ciepełko, które, jak słyszę, przyjdzie od poniedziałku, czyli jak jestem w pracy - standard
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:58, 08 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Bardzo lubię te twoej betony i te twoje trawska

Kokoszka dzieki i wzajemnie
Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 20:40, 08 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)
wysprzątane że hej

na dwie miotły jechałam przed zdjęciami
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:12, 08 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

hmmm....miod czosnkowy brzmi zachecajaco ??
Droga do spełnienia 16:58, 08 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

trzy

cztery
i znam jeszcze jedną
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:42, 08 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

dac mu w tyłek?

Daj mu w ucho. Szkoda Twojej rączki małej.
Albo nie daj mu obiadu za to!
Niech zrobi sam za karę- śliweczki z boczkiem do piwa
Nadzieja na piękny ogród 16:31, 08 lip 2016

Do góry
Śliczny powód
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:19, 08 lip 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Gosiu czarodziejka z Ciebie takie cuda u Ciebie. Co zakatki to ciekawszy. Nigdzie nie dostalam bialej jarzmianki I kupilam w hortki krwawnik bialy. Male biale kwiatostany gdzies chyba o niego pytalas , ja go kupowalam w Obi.

Twoj niebieski zar na spotkaniu dawal po galach. Pieknas. Ty .

na razie krwawnik odpuszczam ale dzięki za info.
tyś sama cudna kobitka
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:18, 08 lip 2016

Do góry
magnolia napisał(a)

no, odrobinę się poprawiła.
Ale i tak wiem że to Twój M się postarał, że to jego zasługa

dac mu w tyłek?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:17, 08 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

bajka!

Ale zresztą wszystko piękne.

Jarzmianki co teraz od Ciebie brałam coś wcale nie chcą, rosnąć, ale żyja to chociaż tyle. Za to kilka kłosownic nawet wypuściło pierwsze kłosy.

jak co to jeszcze coś będziemy kombinować. daj im czasu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:13, 08 lip 2016

Do góry
ZieloneWrota napisał(a)
O kurczę mam dziś ciężki dzień a tu takie piękności, teraz to już nie wiem co mi jest, wrażenia z bycia u ciebie nie do opisania , pozdrawiam

powachlować?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:11, 08 lip 2016

Do góry
ag_zie napisał(a)
Cudowne widoki - nawet na szybciocha!

miło mi bardzo
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:11, 08 lip 2016

Do góry

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies