Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:22, 17 gru 2014

Do góry
Czekamy Luki.
Ogródek Anity 22:13, 17 gru 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Dobrze tak drażnić ślinianki pod wieczór takimi pysznościami . Matko jak bym się dosiadł do takich babeczek to chyba tylko ból brzucha zmusiłby mnie nie zjeść wszystkiego

Hej Łukasz
Ja jak sie narobię, to już mi sie nie chce jeść- i jak dla mnie ( i mojej figury) to ok
Ogródek Anity 22:06, 17 gru 2014

Do góry
Dobrze tak drażnić ślinianki pod wieczór takimi pysznościami . Matko jak bym się dosiadł do takich babeczek to chyba tylko ból brzucha zmusiłby mnie nie zjeść wszystkiego
Ogródek Iwony 21:26, 17 gru 2014

Do góry
Luki napisał(a)
No i czego się bałaś wyszedł świetnie.

Łukasz...patrząc na bombki - stroik nie mógł nie wyjść...bez przesadyzmu.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:24, 17 gru 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Pokaże jeszcze ozdoby w domu, ale jak wszystko będzie gotowe i za jednym razem, żeby już nie przesadzać

No to ja tutaj czekam z niecierpliwością,co chwilunię podglądam.Tak jak dziewczyny napisały...jesteś naszym guru dekoracji świątecznych
Ogródek Iwony 21:12, 17 gru 2014

Do góry
No i czego się bałaś wyszedł świetnie.
Ogródek Iwony 10:26, 17 gru 2014

Do góry
Iwonko to ja czekam niecierpliwie na efekty Twojej pracy
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:25, 17 gru 2014

Do góry
Gosiu ja tam lubię słodkości Choinki podobne również widziałem za wiele więcej, ale wole swoje które nawet 30zł mnie nie kosztowały za sztukę

Ana to ja będę teraz czekał na Twoją choinkę

Aga zawsze jest co zobaczyć, a choinkę w Twoim wykonaniu z chęcią zobaczę

Kasiu taką choinkę bez dekoracji przed dom też miałem w planach bo sama w sobie ładnie wygląda, ale brzóz z odpowiednimi gałązkami mi zabrakło Odwiedzę zobaczyć ozdoby na pewno.

Magdo bardzo mi miło. Miałem wcześniej zacząć, żeby przed świętami mieć spokój, ale za bardzo się rozpędziłem

Marto pochwały od takich artystycznych dusz jak Ty są bardzo budujące

Iwonko przeczytałem, że stroik już zrobiłaś, a chciałem jeszcze dać kilka ewentualnych porad by się odstresować Przybiegnę zobaczyć efekty bo już doczytałem, że skończony

Kasiu dziękuje bardzo. Dereń jest zbyt sztywny na taką choinke. Dałoby rade, ale na stelażu metalowym

Aniu mocne łubu dubu, ale nie będę zaprzeczał, że jest to ogromnie miłe. Bardzo lubię dekoracje świąteczne może dlatego, że jak byłem mały niby wszystko zawsze przyozdobione, ale na szybko, żeby już było gotowe, bo trzeba sprzątać gotować itd. Ja wole w spokoju przygotować sobie świąteczny dom przy okazji zapominając o kalendarzu i mijających dniach. No, ale pomijam fakt, że zapomniałem wczoraj o urodzinach taty i była wielka improwizacja
Jeszcze trochę czasu i wracam do planowania zmian ogrodowych, to jest jeszcze lepsze

Madzia bardzo mi miło, choinka widzę, że naprawde zrobiła furorę cieszy mnie to bardzo.

Pokaże jeszcze ozdoby w domu, ale jak wszystko będzie gotowe i za jednym razem, żeby już nie przesadzać
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 21:56, 15 gru 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Druga choinka brzozowa w bieli i srebrze

No kolego...dałeś czadu z tą choinką
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:04, 15 gru 2014

Do góry
Ewo bardzo mi miło

Jula witam i zapraszam częściej w sezonie ogrodowym również

Ana tutaj wszystko opisałem i pokazałem rok po kroku jak wykonać Ja na stelarz wykorzystałem gałązki leszczyny, ale każde inne w miare sztywne gałązki się nadają.

Aga ja twój wątek po cichu podczytuje witam zatem w moim wątku.
Istrukcja oczywiście była i zapraszam tutaj. No i oczywiście dziękuje

Borbetko w święta musi się coś świecić

Anito ogromnie mi miło, że tak uważasz ogromnie mi miło. Dla mnie to też w pewnym sensie radość, gdy mogę kogoś zainspirować bo z ogrodem już tak dobrze nie idzie Link do instrukcji jak robiłem choinkę jest podany powyżej może się przyda

Anito dziękuje bardzo
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 19:56, 15 gru 2014

Do góry
No to teraz usiadłem, przeczytałem i przybrałem kolory czerwono buraczane z wielkim uśmiechem na twarzy Dziękuje wszystkim bardzo.
Oby tylko w sezonie ogrodowym udało mi się aż tak czymś zaskoczyć
Zabieram się za odpowiadanie.

Marzenko mam nadzieję, że wszystko w porządku nie chciałbym nikomu pogarszać zdrowia

Mira Resztę dekoracji wrzucę już chyba za jednym zamachem jak skończe chociaż już coś udało mi się zrobić Te cechy wagi... hmm nie będę pisał czy się zgadzam czy nie bo może głupio wyjść

Ana to ja czekam na to kopiowanie niecierpliwie, dziękuje

Gosiu powiem Ci, że też bym z chęcią przybrał dom w bieli, ale u mnie w ogóle by to nie pasowało, jest złoto i czerwień niezmiennie od lat. W tym roku jednak muszę to wszystko w domu troszkę podrasować

Kasiu bardzo dziękuje patrz o adopcji jeszcze nie myślałem temat do rozważenia

Asiu widziałem choinkę, wyszła niesamowita i cieszę się, że przyczyniłem się chociaż troszkę do jej powstania

Jolu trzeba spróbować, to wcale nie takie trudne, tylko troszkę cierpliwości

Horcia mam nadzieję, że jednak noc przespałaś Kilkanaście stron wcześniej była instrukcja jak zrobić, więc wystarczy spróbować

Marto myślę, że warto bo to ładna dekoracji i przy tym wychodzi bardzo ekonomicznie. Mnie białą się też bardziej podoba, ale złoto i czerwień to tradycja u mnie w domu, więc taka też jest ta druga choinka
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 18:17, 15 gru 2014

Do góry
Luki napisał(a)

Łukasz, jak sam je wykonałeś, to chylę czoła. Piękne. Masz wyczucie stylu.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 13:25, 15 gru 2014

Do góry
Luki napisał(a)
[
Violu........
Moją propozycje twojego podjazdu już zacząłem, ale do wtoku mam straszne urwanie głowy z ostatnimi sprawami uczelnianymi, później już tylko obowiązki domowe, węc dokończę i przedstawię moją wizje, chociaż nic w niej innowacyjnego nie będzie

Łukasz, dzięki; bez presji, pozałatwiaj swoje sprawy, jak będziesz miał luzik to napisz; czekam cierpliwie
Ogrodnik Mimo Woli cd 11:05, 15 gru 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Aniu Monte - zajrzyj na PW... wyściskać się nie da ale można obejrzeć Boziu za 3 dni kończy 11 miesięcy.. ależ to zleciało...
A ptaków mało, bo zimy nie widać. Sanki małemu kupiłam.. ciekawe czy je wogle da sie wykorzystać??

Pszczółka - u nas też wiosna.. śnieg tradycyjnie będzie na Wielkanoc.

Luki - do tej pory dobrze rosły.. o ile opuchlaki im nie pomogły.. ale coś je wzięło... wygląda na jakiego grzyba.. Roboty przy nich od cholery i jeszcze takie chorowite... pomijam krewetki...

Margarete - urośnie, tak jak i Twoja wnusia.. ten czas coraz szybciej zapinkala..

Obejrzałam, jest super jak ten czas leci a do sanek Kaziu kółeczka najwyżej dorobi dzięki Jaskółeczko
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:48, 15 gru 2014

Do góry
Aniu Monte - zajrzyj na PW... wyściskać się nie da ale można obejrzeć Boziu za 3 dni kończy 11 miesięcy.. ależ to zleciało...
A ptaków mało, bo zimy nie widać. Sanki małemu kupiłam.. ciekawe czy je wogle da sie wykorzystać??

Pszczółka - u nas też wiosna.. śnieg tradycyjnie będzie na Wielkanoc.

Luki - do tej pory dobrze rosły.. o ile opuchlaki im nie pomogły.. ale coś je wzięło... wygląda na jakiego grzyba.. Roboty przy nich od cholery i jeszcze takie chorowite... pomijam krewetki...

Margarete - urośnie, tak jak i Twoja wnusia.. ten czas coraz szybciej zapinkala..
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 10:31, 15 gru 2014

Do góry
Luki napisał(a)

Przepiękne to zrobiłeś
Pokażę nasz ogród 00:36, 15 gru 2014

Do góry
O w mordę jeża ups przepraszam za brzydkie wyrażenie ale mowę mi odjęło. Wyszło znakomicie i na dodatek ogromnie i jeszcze jaka równiutka. No po prostu cudeńko. Ciekawe skąd ja mam wziąć tyle brzozy, żeby sobie taką zrobić jak na moje dwie 'choineczki' musiałem wyliczać gałązki żeby starczyło Cieszę się, że chociaż troszkę się przyczyniłem do powstania takiego dzieła.
Ogrodnik Mimo Woli cd 00:25, 15 gru 2014

Do góry
Aniu ciii ja też mam na żurawki nerwa i bez najmniejszych skrupułów wywalam kapryśne odmiany. Szkoda czasu i kasy na to co nie chce rosnąć. Uczę się od ciebie, co nie chce rosnąć trzeba wyciepać. Chociaż całkowicie z żurawek jeszcze przez kilka lat rezygnować nie będę
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:43, 14 gru 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Dzisiaj zdąrze pokazać tylko choinke, zrobienie jej zdjęcia zajęło mi pół godziny... strasznie niewdzięczny obiekt do fotografowania po całym domu siostry biegałem z tą choinką w poszukiwaniu dobrego światła.
Dla przypomnienia jak choinka wyglądała. W efekcie końcowym jest biało srebrna.

Piękna moj klimat naprawde suuuper Szkoda ze tak nie potrafie ...... Super )
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:42, 14 gru 2014

Do góry
Luki, u nas choinka skopiowana już stoi, rozmiar XL, efekt przerósł nasze oczekiwania. Chyba wolałabym ją w salonie zamiast świerka ... tyko świerk już odziany stoi. Nie będę zaśmiecać wątku, zdjęcia wkleiłam u siebie . Znów nauczyłam się czegoś na ogrodowisku. A jaki młody nauczyciel się trafił . Pobróbuję jeszcze z tym prostym stroikiem, choć ten raczej mi się nie uda tak piękny jak u Ciebie.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies