nie to nie żadem raj , taras do naprawy, ale wszystko się w tym roku pogmatwało, powolutku się zrobi) o 22 50, weszłam z ogrodu, pieliłam dzisiaj w folii i szklarence i na ogrodzie, ale po obiedzie dopiero poszłam i aż do tej pory, to jest Green Giant
a to Polish Giant
a to Opałka inaczej bycze rogi, świetny na przeciery, dużo suchej masy zdjęcia słabe bo już było ciemno
a to papryka
a to w szklarence po podlaniu, musiałam z błyskiem już robić)
Dziękuje Aniu śliczna fotka w delikatnych pastelowych barwach
bardzo długo bawiłaś wczoraj w ogrodach nie mogłam Cię namierzyć i poszłam spać oszczędzaj siły dziewczyno bo ja dzisiaj przedobrzyłam, boli mnie kręgosłup, nie mogę wysiedzieć przy kompie i chyba pójdę spać
Bratki z rabat zniknęły, ale za to mam kolorową bombę w domu
A przed chwilą jaskółka wleciała nam do domu, lecz zdjęcia nie zdążyłem zrobić. Ale nawiążę do tematu i pokażę Wam pewną fotkę
Choć trochę się krępuję jak patrzą na mnie tymi pomarańczowymi oczami
świetna fotka !!!
fajnie patrzą, faktycznie ! mam to samo, wszędzie widzę "coś" - w chmurach, kamieniach....
Bo ogrodnicy tak mają - widzimy coś czego inni nie dostrzegają
A przed chwilą jaskółka wleciała nam do domu, lecz zdjęcia nie zdążyłem zrobić. Ale nawiążę do tematu i pokażę Wam pewną fotkę
świetna fotka !!!
fajnie patrzą, faktycznie ! mam to samo, wszędzie widzę "coś" - w chmurach, kamieniach....
Bo ogrodnicy tak mają - widzimy coś czego inni nie dostrzegają
świetna fotka !!!