Bratki z rabat zniknęły, ale za to mam kolorową bombę w domu A przed chwilą jaskółka wleciała nam do domu, lecz zdjęcia nie zdążyłem zrobić. Ale nawiążę do tematu i pokażę Wam pewną fotkę Choć trochę się krępuję jak patrzą na mnie tymi pomarańczowymi oczami świetna fotka !!! fajnie patrzą, faktycznie ! mam to samo, wszędzie widzę "coś" - w chmurach, kamieniach.... Bo ogrodnicy tak mają - widzimy coś czego inni nie dostrzegają
Bratki z rabat zniknęły, ale za to mam kolorową bombę w domu A przed chwilą jaskółka wleciała nam do domu, lecz zdjęcia nie zdążyłem zrobić. Ale nawiążę do tematu i pokażę Wam pewną fotkę Choć trochę się krępuję jak patrzą na mnie tymi pomarańczowymi oczami świetna fotka !!! fajnie patrzą, faktycznie ! mam to samo, wszędzie widzę "coś" - w chmurach, kamieniach....
Bratki z rabat zniknęły, ale za to mam kolorową bombę w domu A przed chwilą jaskółka wleciała nam do domu, lecz zdjęcia nie zdążyłem zrobić. Ale nawiążę do tematu i pokażę Wam pewną fotkę Choć trochę się krępuję jak patrzą na mnie tymi pomarańczowymi oczami
Sebek napisał(a) I teraz nie wiem czy powiesić to na drzwiach pokoju czy gdzieś w ogrodzie no i fajny znak! na furtce powieś, a co! Albo na plecach będę nosić O - mam. Jak przyjadę do Danusi to mam tam swój zakątek. Tam powieszę
Sebek napisał(a) I teraz nie wiem czy powiesić to na drzwiach pokoju czy gdzieś w ogrodzie no i fajny znak! na furtce powieś, a co!
I teraz nie wiem czy powiesić to na drzwiach pokoju czy gdzieś w ogrodzie
I teraz nie wiem czy powiesić to na drzwiach pokoju czy gdzieś w ogrodzie no i fajny znak! na furtce powieś, a co! Albo na plecach będę nosić O - mam. Jak przyjadę do Danusi to mam tam swój zakątek. Tam powieszę Koniecznie, zgadzam się Zrobimy fotki, tylko Przemek także musi podobny napis "wyprodukować"
I teraz nie wiem czy powiesić to na drzwiach pokoju czy gdzieś w ogrodzie no i fajny znak! na furtce powieś, a co! Albo na plecach będę nosić O - mam. Jak przyjadę do Danusi to mam tam swój zakątek. Tam powieszę
I teraz nie wiem czy powiesić to na drzwiach pokoju czy gdzieś w ogrodzie no i fajny znak! na furtce powieś, a co!
Hortensje znalazłam - sporo ich sięnarobiła i kolorek już widać, u mnie jeszcze nie