Najbardziej podoba mi się Southern Comfort.Pięknie wybarwiają się jej listki -od jasnożółtego ,poprzez taki jasny, słoneczny do prawie jasnego brązu.Rozświetla miejsce lekko zacienione i ma niesłychanie duże liście.Na pewno w następnym roku będę się za nią rozglądać.
Musiałam wczoraj przesadzić w inne miejsce Georgia Peach -rosła na słoneczku i zdecydowanie nie wyszło jej to na dobre.
Myślę,że żurawki jednak ładniej się wybarwiają w cieniu.
Bogusiu, to czego nie znasz to chyba rodgersja kasztanowcolistna, taka zakwitła u Alinak chyba na 27 stronie porównaj, ja też chcę takie petunie na tej wsi u nas nie ma(((((((
No i tutaj widać, kto ma do mnie najbliżej.
Widać okno Grzesia pokoju, stamtąd zaglądałam jak u Ani kwitła okazała czereśnia, basniowy wtedy był widok.
A jaśminowiec zakwitnie, musiał się zagęścić. Zobacz Aniu naprzeciwko mojej furtki tez cięłam dwa jaśminowce (tam gdzie mam parking) i teraz kwitną
Jak zobaczyłam Anula to od razu czułam...przeczytałam jednym tchem
Witaj, witaj,witaj, wczoraj miałam redakcyjną robótkę, więc nie odczytałam nowych watków, a tutaj dużo się dzieje
Czekałam tylko, kiedy się wyda że jesteś moją sąsiadką z zupełnie drugiej strony, to ulubione miejsce Sebka i Shrekola
Hihi - Danusia nie dość, że obtoczona sąsiadami na żywo to jeszcze w sieci
Danuś - nie wiem czy czytałaś, ale chyba się przenoszę na miejsce nowej ławeczki. Mogę mieć dwa?
Do margerytek i złocieni z odzysku dołączyła kolejna rekonwalescentka - bugenwilla Jej jeszcze nie pokażę, ale pierwszych chorowitków i owszem Taki mały szpital na peryferiach zakładam
Kwiatki już odwdzięczają się nowymi pąkami i kwitną Zwlaszcza złocienie, które pięknie wabią motyle i pszczoły!
Jak zobaczyłam Anula to od razu czułam...przeczytałam jednym tchem
Witaj, witaj,witaj, wczoraj miałam redakcyjną robótkę, więc nie odczytałam nowych wątków, a tutaj dużo się dzieje
Czekałam tylko, kiedy się wyda że jesteś moją sąsiadką z zupełnie drugiej strony, to ulubione miejsce Sebka i Shrekola