Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

U Justyny 21:41, 01 cze 2011

Do góry
tyna napisał(a)
Tawuła japońska "Crispa"

a tam na zdjęciu obok tawuły wyglądałą na ciemniejsząale ładna dzięki, że cyknęłaś fotkuuu
W cieniu - zacieniona 21:33, 01 cze 2011

Do góry
jotka napisał(a)

Jolu, moja kobea wypuszcza boczne pędy,pączków nie widzę -ale to chyba za wcześnie -wysiałam ją po raz pierwszy i z niecierpliwością czekam co dalej.

Chyba zabiorę laptopa jutro na działkę i pokażę Twój post moim kobeom, żeby widziały jak mają rosnąć
Chciałam, żeby zasłoniły częściowo moją niezbyt urodziwą szklarnię, ale coś im niespieszno ...

Bogusiu, a Ty jej nie planujesz wysadzić do gruntu?

Było zimno,teraz ją wywiozę i wsadzę do gruntu,planowałam rozpiąć na drabince,ale teraz mam wątpliwości-rośnie wysoko.
Dwa światy 21:30, 01 cze 2011

Do góry
dzisiaj w ogrodzie....

zakwtła piwonia 1 krzew...
W cieniu - zacieniona 21:27, 01 cze 2011

Do góry
jotka napisał(a)

Jolu, moja kobea wypuszcza boczne pędy,pączków nie widzę -ale to chyba za wcześnie -wysiałam ją po raz pierwszy i z niecierpliwością czekam co dalej.

Chyba zabiorę laptopa jutro na działkę i pokażę Twój post moim kobeom, żeby widziały jak mają rosnąć
Chciałam, żeby zasłoniły częściowo moją niezbyt urodziwą szklarnię, ale coś im niespieszno ...

Miałam ją zawiezć,ale było b. zimno ,wywiozę ją w ten weekend i wsadzę do gruntu,planowałam na drabinkę,ale jak ona tak mocno rośnie to już nie mam pomysłu co z nią zrobić..
W cieniu - zacieniona 21:18, 01 cze 2011

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)

Dwa światy 21:10, 01 cze 2011

Do góry
..ależ skąd ! to staw a właściwie stawy wiejskie,koła rybackiego,są zarybione...po środku jest plac zabaw i po lewej drugi staw...

Mój zielony świat.. 20:58, 01 cze 2011

Do góry
Zacznę od wczesnej wiosny.U mnie głównie królują w donicach bratki i małe fiołeczki...

a potem odkrywają swe piękno kwiaty magnolii
i wrzośce,krokusy...
Kubusiowo 20:58, 01 cze 2011

Do góry
Dziś Jakuba,więc Kubusiowo dostaje prezent!

Powodzenia w nasadzeniach!

Zakątek Olgi 20:45, 01 cze 2011

Do góry
Paciorecznoik i lobelia zobaczymy co z tego wyrośnie
W cieniu - zacieniona 20:38, 01 cze 2011

Do góry
Ogrodowa biżuteria i ogrodowe dodatki, ozdoby 20:36, 01 cze 2011

Do góry
mysza napisał(a)
grajek na razie przysiadł na kamieniu przed domem , w przyszłości będzie przeniesiony w szuwary przy oczku wodnym

Myszko, zazdroszczę grajka, jest prześliczny
Ogródek Hanusi po zimie 20:34, 01 cze 2011

Do góry
Właśnie spustoszyłam klan chwaściorów na moich odzyskanych rabatkach .Nie powiem ile tego wybrałam,choć tak źle nie wyglądało na pierwszy rzut oka.Ale już kwiatki rosną w siłę! Podlałam dziś je gnojóweczką z pokrzyw!Już czuję jak szemrzą z zadowolenia!

W piątek sprawdzę efekty.Róże dostały oprysk ze skrzypu z dodatkiem kilku kropel BIOSEPTu.Niektóre już zbierają się do kwitnienia! Ale jeszcze muszę uzbroić się w cierpliwość.Truskawki wielkości orzecha włoskiego,ale jeszcze zielone,do 13 mają czas!
13 czerwca- Świętego Antoniego,a na św,Antoni ,pierwsza jagódka się zapłoni,zaś na św,Jan-będzie jagód pełen dzban!

Takiego stworka dziś upolowałam.Może wiecie co to za gość?

Zakątek Olgi 20:32, 01 cze 2011

Do góry
czosnki przekwitły,ale je zasuszę i wiciokrzew oraz naparstnice
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 20:31, 01 cze 2011

Do góry
Oj, dumna jestem z mojego klematisa pobiegłam zmierzyć ...po 16 cm mają kwiaty średnicy.
Osobiście nie przepadałam za różowymi kwiatkami, nie mam pojęcia jak to się stało, że mam ich tyle
wicokrzew różowy

piwonia

różanecznik

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - lipiec 2011 20:26, 01 cze 2011

Do góry
Sebek napisał(a)

A tak odpowiadając na pytanie odnośnie pomieszczenia się w moim ogrodzie- to nie wiem, nigdy nie miałam tylu gości Ulicę trzeba będzie zamknąć i Kasia jest po przeciwnej stronie

Nie jestem taki ciężki, więc może "na barana" mnie ktoś weźmie

Na kolanka Cię Sebek wezmę hihihi

Danusiu, jakby co, to zamkniemy ulicę
Zakątek Olgi 20:13, 01 cze 2011

Do góry
Pierwsze róże w tym roku

A tu mam problem z topinamburem Przywlokłam sobie ze 3 bulwki,a teraz zarasta jak perz, zasłania cytryńca chińskiego, nie wiem czy samo wyrywanie wystarczy,hmm może jakiś herbicyd???Nigdy nie myślałam,że będzie jakaś roślina , którą będę chciała wyprosić z ogródka .
Wątek o tym, że ......nie umiem:) 20:06, 01 cze 2011

Do góry
Uwaga Uwaga!!!

Dostałam dziś projekt i muszę go pokazać.
Na razie wersja mailem ale jak tylko będe miała na papierze to zrobię zdjęcie.
Muszę sie pochwalić bo jest dla mnie IDEALNY!!!!

Bardzo ale to bardzo dziękuję Ci Danusiu.

ogrodoweimpresjejolki 19:50, 01 cze 2011

Do góry
jotka napisał(a)

Peonia cudna!

Grażynko, dziękuję u Ciebie też widziałam
Też żal mi maja, ale czerwiec też niesie sporo uroków no i piwonie jeszcze mają pąki

Spokojnie - czerwiec też posiada wiele niespodzianek kwiatowych dla nas. A pączek piękny.
U Justyny 19:49, 01 cze 2011

Do góry
moja znajoma posiała tytoń na polu caaałe łany - pięknie pachniało. Trochę zrywałyśmy i sprzedawałyśmy do hurtowni kwiatów, ale tytoń ma lepkie gałązki i jak się robi wiązanki to brudzi ręce. Ale trzeba przyznać, że jest trwały. Zielony jest najładniejszy! Z resztą kocham zielone kwiaty

nie miałam zdjęcia samego krajobrazu

Zakątek Olgi 19:46, 01 cze 2011

Do góry
tu przewaga bieli -margarytki i dzwonki brzoskwiniolistne . Potęgę tych delikatnych kwiatków widać dopiero o zmierzchu i z przywrotnikiem .
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies