Oj dziękuję Jolu.Ja tak nie nazwałabym nas.Ot każdy coś tam robi co trzeba, co lubi
Dziękuję.Tak domki mąż opalał.Powinny wytrwa c dłuzej .
cieszę się,że obraz się spodobał .
Dziękuję, dziękuję. Jeszcze kilka mogłoby być domków.Im więcej ptaszkó wokół to moze będzie mniej komarów ?
Dziękuję.Czekam z utęsknieniem na tą piękną i ciepłą wiosnę
Bociany na sąsiedniej działce już są.I po mojej działce dalej sobie chodzą. Nabardziej koło stawu .
To prawda, takie usytuowanie ogrodu ma mnóstwo plusów i o wiele mniej problemów niż takie jak u mnie
Doprawiasz cebulowymi rabaty, ja ostatnio też doprawiałam
Wchodząc do Twojego ogrodu człowiek przenosi się jakby w inny świat, wcale nie czuć tego miasta i budynków wokół, do dziś pamiętam jakie miałam wrażenie gdy pierwszy raz widziałam w realu, jakbym w środku miasta nagle znalazła się w środku lasu, niesamowite uczucie, a teraz jeszcze to bogactwo roślin wszelakich Hiacynty w masie w jednym kolorze to jest to
Większość leżących liści bergeniom wycięłam. Może za płytko ją posadziłam?
Przy studni rosną dwie trzmieliny oskrzydlone. fajne sa we wszystkich porach roku.
Moja wygląda tak samo. Mam jedną sztukę w donicy na balkonie i teraz wygląda tak. Na drugim zdjęciu widać, że malutki pęd już się oddala od matki. W gruncie rozchodzi mi się tak o połowę mniej niż u ciebie na zdjęciu. Jak będę na działce to sfotografuję.
Wstawiam zdjęcia porównawcze. Jakby co to usunę.