U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć
17:49, 28 lut 2011
Po fontannę jadę zobaczyć już w piątek i myślałem o takiej w formie kuli lub trzech waz z których woda się przelewa z jednej do drugiej
I proszę nie przestraszcie się, ale macie tu zdjęcie sprzed chwili
Myślałem jeszcze, żeby obsadzić tą okropną studnię powojnikami lub czymś, co by ją zakryło
Kostka pod samym domem oczywiście idzie do likwidacji, od razu zrobi się więcej miejsca
Ławka będzie w miejscu tego betonu do jest za tą (niż niedługo do pocięcia) huśtawką
Po prostu przykręci się do tego ładne deski lub nałożę na to inną ławkę
A co do jednorocznych to na tym pasku będą rosły begonie stale kwitnące - różowe z białymi
I już mówię od razu, że posłuchałem Was i wybrałem trzy kolory - niebieski, różowy i biały
I proszę nie przestraszcie się, ale macie tu zdjęcie sprzed chwili
Myślałem jeszcze, żeby obsadzić tą okropną studnię powojnikami lub czymś, co by ją zakryło
Kostka pod samym domem oczywiście idzie do likwidacji, od razu zrobi się więcej miejsca
Ławka będzie w miejscu tego betonu do jest za tą (niż niedługo do pocięcia) huśtawką
Po prostu przykręci się do tego ładne deski lub nałożę na to inną ławkę
A co do jednorocznych to na tym pasku będą rosły begonie stale kwitnące - różowe z białymi
I już mówię od razu, że posłuchałem Was i wybrałem trzy kolory - niebieski, różowy i biały