No to moje bliźniaczo podobne, ponoć jeszcze intensywniej przyrasta od Squaw, czyli zanosi się, że będę mieć kiedyś tego sporo
A dzielisz zawsze wiosną?
komponuje się na pewn dobrze z czyms co ma jakiś odcień borda, rochodniki, jeżówki, pysznogłówkami werbena pewnie tez albo w nogach z red baronem albo cąłkiem kontrastowo bo ma końcówki liści bordowe a mgiełka kosów jest jakby bordowo fioletowa.
No teraz widzę!
To z jednej kępy tak rozmożyłaś? bo coś kojarzę, że chyba od rodziców miałaś?
A odmianę swojego znasz?
Ja kupiłam takie co się na bordowo przebarwia jesienią Shenandoah.
Pewnie kiedyś zgłebiałaś z czym ono się fajnie komponuje, masz jakieś pomysły albo piny?
kochana proso prawie na kązdym zdjęciu
za placem zabaw jest
zimuje doskonale ale poamietaj że nie lubi za mokro w sezonie bo się wtedy pokłada. i niestety późno rusza. później niż rozplenice. w tym roku rosnie u mnie za placem zbar i było ppodlane przeze mnie może z 5 razy. stoi sztywno. w zesłym roku się pokłądało przy linii nawadniającej i pod ścianą domu.
Kasia, próbowałam tą Twoją różyczkę pooglądać gdzieś w necie i ni ma ;-(
Znasz może nazwę szkółki, w której ją kupiłaś? Slicznotka, żałuję, że nie powąchałam.
ładne te fotki z pierwszego wrześniowego weekendu!
Kasia Ty kiedyś miałaś jakieś proso, a teraz go nie widzę, co się z nim stało?
Kupiłam sobie na wystawie bo tak mi się spodobało, ale pojęcia nie mam żadnego o tej roślinie, czy proso dobrze zimuje?
Pewnie, że tak Tylko niestety w tym roku już nigdzie dalej nie dojadę
Natomiast plan na 2017 zakłada: Pęchcin i Wojsławice, no i Gardenia ofkors bo targi mam pod nosem
ale ślicznie....
perfekcja w każdym calu, nawet te trzy trawki przed oczkiem od największej do najmniejszej się ustawiły!
Wiem, że już inni chętnie by się w Twojego kota wcielili, no ale to prawda, ma się on dobrze, że może takie cuda na codzień oglądać
Hej Edytko Tuż po 22 było, ale po drodze przeskakiwałyśmy z Lidką do drugiego samochodu no i godzinna przerwa się zrobiła Tak czy inaczej to tylko 310 km
Witaj Sylwia, fajnie było choć przez chwilkę porozmawiać.
Bardzo lubię Twoje zdjęcia i projekciki, ogród też od dawna mam zaznaczony i w miarę regularnie zaglądam.