Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:24, 17 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Czerwcowe trawy

Kochana
Ależ Ty masz cuuudne te trawy Musisz być z siebie dumna Gracki to ilu letnie masz? Jaka szeroka jest ta rabata?

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:15, 17 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Kasiu nie mam pojęcia...nigdy nie stosowalam.

W kwestii gnojowek doczytałam dzisiaj w mojej książce o której Ci pisałam, że gnojowke z pokrzywy i pewnie nie tylko z pokrzywy powinno się stosować po 14 dniach gdy roztwór stanie się przezroczysty.
Czy ktoś używa po takim czasie gnojowki?? Naprawde gnojowka jest przezroczysta?

ja używam dokładnie po 14 dniach...moja nie jest przeżroczysta...ma kolor wody po kiszonych ogórkach...może chodzi o to czy jest mętna?....jeśli tak, to faktycznie mętna nie jest...cały osad idzie na dno....ot...sie nagadałam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:33, 17 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)

W kwestii gnojowek doczytałam dzisiaj w mojej książce o której Ci pisałam, że gnojowke z pokrzywy i pewnie nie tylko z pokrzywy powinno się stosować po 14 dniach gdy roztwór stanie się przezroczysty.

Ja podlewam po takim okresie - jest faktycznie przęźroczysta. U mnie to z lenistwa...

Trawy przecudne i cały ogród też

A stosowałaś może ANHK? Ja przymierzam się do nastawienia

A możesz mi nazwę książki przesłać na priv
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 23:31, 16 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Moze mieli na mysli klarowna ?. Ale tez nie jest. Ja dzis lalam swoja. Przypominala wode z beczki z ogorkami kiszonymi tylko bardziej metna.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:03, 16 cze 2016

Do góry
Fabiański górą!!
Miejsko & sielsko 20:51, 16 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Ależ proszę Pani! To jest mistrzostwo!
Nie chciałabyś mnie odwiedzić ze swoimi nożycami?

Buziaki Ewuś

kochana, nie załamuj mnie ja to ostatnio unikam ogrodowiska bo mam depresje jak widzę jaka perfekcja jaka panuje u Ciebie, jak rosną trawy na wywarach
cmokam
Mała Eleczka 12:51, 15 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Akcja bukszpanowa i u Ciebie Od razu jakoś tak elegancko się robi jak te poczochrańce przycięte

Czytałam o werbenie i mnie zaskoczyłaś. Myślałam, ze u Ciebie będzie największa inwazja a tu proszę...

Chyba cofne me słowa, po deszczu wyszło jej trochę wiecej Ale i tak spodzewałam się większej ilości. Tak czy siak kora uratowała sytuację, bo tam mam jak na razie 4 sztuki.
Tu ma być ogród :) 07:08, 15 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Jeszcze ja taka nieulegla a nad jeżówka się zastanawiam od początku sezonu i dalej nie wiem

zakochasz się ja Ci to mówię

Tu ma być ogród :) 23:08, 14 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Jeszcze ja taka nieulegla a nad jeżówka się zastanawiam od początku sezonu i dalej nie wiem

No faktycznie, też się twardo trzymasz
ja się zajeżówkowałam właśnie i pomyśleć, że one mi się kiedyś nie podobały.
Typografia ogrodu 22:56, 14 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Ooo możesz popytać czy to prawda, że wyspę można na spokojnie objechac w 5 dni ? Tak aby zobaczyć największe atrakcje , poczuć klimat , bez zbędnego pośpiechu.
no i dostałam: elaborat z wyprawy: byli 7 dni i to aż za duzo, 5 dni to optymalnie, jeden dzień spędzili caly w hasle i jeden w rene. poleca tez środek wyspy bo tez ciekawy i w cieniu. i można zostawiać rowery z sakwami bo jest bezpiecznie tak w skrócie
Ogród do kwadratu 22:50, 14 cze 2016

Do góry
Ale Ci zazdroszczę tych języków
Miałam częste odwiedziny tych zwierzaków w poprzednim ogrodzie ale mój psiak agresywnie reagował na takie odwiedziny i za każdym razem musieliśmy wynosić jeże. Nigdy nic nie zrobił ale potrafił pół nocy szczekac nad nim.

Trzymam kciuki za gracki, w wolnej chwili zapraszam do mnie na trawy
Buziaki Agus
Typografia ogrodu 22:48, 14 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Ooo możesz popytać czy to prawda, że wyspę można na spokojnie objechac w 5 dni ? Tak aby zobaczyć największe atrakcje , poczuć klimat , bez zbędnego pośpiechu.
juz mam odpowiedz: da się ze spokojem
Typografia ogrodu 22:45, 14 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)

juz zapytałam choc jak znam ich pasję do rowerów to przejachali w jeden nie tylko borholm
Typografia ogrodu 22:41, 14 cze 2016

Do góry
Co z tym ogródeczkiem począć 22:36, 14 cze 2016

Do góry
Po takiej dawce odstraczaczy normie pewnie już dawno gdzie daleko nie balas się połączenia karnetu i ropy?
Typografia ogrodu 22:35, 14 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Podobno wyspa bardzo przyjemna i przyjazna dla turystów. Zdjęcia piwoni z Kołobrzegu czy Bornholmu?
z Gdyni płyneliśmy do Szwecji nie na borholm
moi przyjaciele byli kilka lat temu rowerami właśnie i bardzo chwalili.
Typografia ogrodu 22:34, 14 cze 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)

zadowolone i my też
to cie zaskocze pierwszy raz po powrocie nie powiedzieliśmy: nigdy wiecej. wręcz przeciwnie. wczoraj wymyslilismy, ze jedziemy na Borholm

Podobno wyspa bardzo przyjemna i przyjazna dla turystów. Zdjęcia piwoni z Kołobrzegu czy Bornholmu?
Typografia ogrodu 22:24, 14 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Fajny weekend za Wami odpoczeliscie? Pamiętam , że pisałaś kiedyś, że nie musisz nigdzie wyjeżdżać aby odpocząć ale dziewczynki chyba zadowolone z podróży?

My planujemy w tym roku Bornholm na rowerach.

zadowolone i my też
to cie zaskocze pierwszy raz po powrocie nie powiedzieliśmy: nigdy wiecej. wręcz przeciwnie. wczoraj wymyslilismy, ze jedziemy na Borholm

Leśne Wzgórze 22:19, 14 cze 2016

Do góry
Niestety zdjęcia mi się nie otwieraja umówimy się z Aga i przyjedziemy razem jeśli możemy ?

Rady Przemka o Brazylii do pomidorów zastosuje.
Pozdrawiam Aniu.
Tu ma być ogród :) 22:16, 14 cze 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

co prawda to prawda
Niewiele pozostało istot nieuległych różom, a jak już jeżówkę przywlekłaś to kto wie

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies