Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Tu ma być ogród :) 09:33, 05 wrz 2016

Do góry
Marta napisał(a)

U nas w domu otwierają i wcinają, a pasowanie zawsze jest dopiero w październiku. Rzut beretem, a troszkę inaczej ☺ Szkoda, że na zdj córki się nie załapałam. Ogród cudny ☺

Mało Cię ostatnio Marta, a pewnie i u Ciebie wszystko wypiękniało, bo przecież nowe inwestycje trwają.
Tu ma być ogród :) 09:31, 05 wrz 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Podzielę się bo mam dużo w ogóle to się wczepiłem z tym rozchodnikiem jak z pięścią w oko

a to jesli by sie miala kiedys nadarzyć okazja do przekazania to się przypomnę

Dobrze, że się wczepiłeś, przynajmniej ktoś na ostatnich stronach jeszcze temat ogrodowy podtrzymuje
Tu ma być ogród :) 09:29, 05 wrz 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
to to już mam.czasem aż za bardzo

Filemon24 napisał(a)

ja już bez tego mam wyostrzony haha

na trzecią się dopisuje, bo mam podobnie
Tu ma być ogród :) 09:27, 05 wrz 2016

Do góry
zieloniutka napisał(a)

Ehh oby jednak nie była!!

Właśnie!
Tu ma być ogród :) 09:26, 05 wrz 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
zieloniutka nie pamiętam niestety dokładnie bo wiem że słyszałam to przed wakacjami. Ale było to na tyle wiarygodne medium że uznałam że może (bo pewności to już mieć nie można) to być wiarygodna informacja.

U nas padało takie pytanie do władz miasta i nauczycieli przed wakacjami, wtdy zapewniali, że nic takiego sie nie zdarzy, ale czy mozna im wierzyc?
Tu ma być ogród :) 09:21, 05 wrz 2016

Do góry
zieloniutka napisał(a)

Możesz powiedzieć gdzie to słyszałaś? Bo powiem Ci, że jak to przeczytałam to mnie zmroziło.
Tak jak Edyta mam sześciolatkę w pierwszej klasie i uważałabym to za maksa niesprawiedliwe takie przymusowe powtarzanie.

zgadzam się, ale coś mi się wierzyć nie chce, w każdym razie jak coś takiego będą chcieli naszym dzieciakom zafundować, to chyba się we wściekłości swej pierwszy raz do Stolycy wybiorę protestować.
Tu ma być ogród :) 09:19, 05 wrz 2016

Do góry
frezja napisał(a)

Znalazłam w mojej okolicy taką co przetrzepie szafę i - tak jak piszesz - wspólne zakupy. To mi się baaardzo widzi.

to i ja muszę poszukać.
Tu ma być ogród :) 09:19, 05 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

napewno się opłaca bo wyrzuciła mi z szafy ciuchów za dwukrotność jej stawki :/ tyle kasy traciłam..polecam

Ewa napewno w Twoim mieście może to wyglądać inaczej ale moja najpierw przyjechała do mnie do domu przetrzepała szafę, a potem pojechałyśmy do galerii i wchodziłyśmy już do konkretnych sklepów które mają pasujący do mnie asortyment.

Ania, muszę na prive Cię podpytać o doświadczenia z tą panią stylistką.
Tu ma być ogród :) 09:17, 05 wrz 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Aleście się mnie uczepiły, niech mnie

Zejdzmy z Sebka, już nowy tydzień się zaczął, proszę o więcej powagi
Tu ma być ogród :) 09:16, 05 wrz 2016

Do góry
malkul napisał(a)

o tak z Sebaka to taki PanCiuszek

hahaha, takiego określenia jeszcze nie słyszałam, ale świetne jest, pozwól, że wprowadzę do swojego słownika
Tu ma być ogród :) 09:15, 05 wrz 2016

Do góry
malkul napisał(a)

godny komentarz hihihihihi
aczkolwiek męskie towarzystwo lubie bardzoooo

Gosia, oni Twoje na pewno też
Tu ma być ogród :) 09:14, 05 wrz 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Sebek tak sie urodził z genami stylisty . Nie kazdy tak ma.

dobrze powiedziane, żałuje, że mój eM za grosz takich genów nie ma
Tu ma być ogród :) 09:13, 05 wrz 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
podobny.jest w pobliskiej mi szkółce i nawet myślałam czy by się na niego nie skusić gdy Stardust dostać nie mogłam.ale mi pomogła wtedy no i bałam się że będzie zbyt zolty

pomogłam, pomogłam, ale jakie licho sprawiło, że na białych różowe rosną ?
A u mnie ani w tym ani w ubiegłym roku takich anomalii nie było.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:06, 04 wrz 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Reniu, dzieki serdeczne dla Was za wspolne zwiedzanie wystawy I mile pogaduchy!

Edytko
Ciesze się bardzo bardzo, że w koncu się poznałayśmy ... real potwierdził moje wirtualne odczucia Bardzo było nam miło I fajnie, że dojechaliście do Kasi
Ogródek Iwony II 21:10, 04 wrz 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Iwonka, ta pergola to sam urok, ogród z nią wypiękniał niesamowicie. Rabaty tez masz skomponowane z ogromnym smakiem - trzeba przyznać , że ten sezon u Ciebie w ogrodzie był bardzo owocny i pracowity

Pergolę dokończymy, ale na razie gromadzimy listewki. Czasami z odpadów uda się wyciąć kilka sztuk, wiec systemem gospodarczym chwilę to jeszcze potrwa. Chyba, że zostanie materiał po cieślach (mają być w tym miesiącu), to sytuacja się zmieni.
Udało mi się stworzyć kilka nowych rabat, zeszłoroczne poprawiłam, ale miejscami był to już drobny szlif
Wiosną robiłam wrzosowisko. Teraz bardzo mi się podoba, jak wrzosy zaczynają kwitnąć ale latem kolory listków wrzosów też tworzył faje paskowy układ

Tylko chyba ID będę w przyszłości wymieniać, bo rozłazi się rozłogami, a tu akurat potrzebne mi są kreski

Miejsko & sielsko 20:40, 04 wrz 2016

Do góry

Jolu, cieszę się, że byłaś
Sebuś, lindsay80 rośliny rosną, zaczyna być uroczo
Olu, mój ogródek przy Twoim to jak wygłuby, turlam się ze śmiech
Ewa, nie wiem jak teraz będę pokazywać swój ogródek po wizycie dziewczyn. Moje zdolności są na poziomie zero
Magda70, ech podsłuchiwałaś czy co … Makulowa to się starała aby z moich metrów cokolowiel wydobyć skoro to było spotkanie ogrodowe
Konieczki, a dziękuje, ściskam i nieustannie Ci kibicuje
Jazzy, Judy zachwyca. Kwitnie, pachnie …
Mixtoorka ach w Tobie jest tyle energii za, którą Ci dziękuje
Kamasja, spotkanie bardzo energetyczne… ciągle dojrzewam aby wybrać na jakiś zlot
Gosia, zostawiłaś mi piękne zdjęcia do których z przyjemnością wracam. Cmok !!!
Polinka, Ela_z, Chojna – zaczyna to jako tako wyglądać, jeszcze kilka roszad, trochę pracy i będę siedzieć
Ewelinko, taaa to wedding piano. Nie kaprysi, kwitnie, nie choruje, kwiat długo trzyma….
Anna_t … róza o którą pytasz to wedding piano
KatkaK, ogródek dojrzewa wraz ze mną, zaczynam dojrzewać do swojego własnego gustu ogrodowego

Targi Zieleń to Życie 2016 11:23, 04 wrz 2016

Do góry
iwka napisał(a)

góra od lewej Renata-ren133, Ela-chelll, Jola-jolanka, Kasia-kasya, Ola-chojna, Monika-Marga, przed nią Ania-makao, dalej Amelka, Marta-Warmia, Asia- AsiaK-Z, Kasia-CS, Lidka koleżanka Asi, bez wątku ale z pięknym ogrodem, na dole od lewej Edyta-Lindsay80, Aga ag-zie, i ja Iwka

Tych Pań z kwiatkami na glowach nie liczymy - to nie nasze
Targi Zieleń to Życie 2016 11:11, 04 wrz 2016

Do góry
Warmia napisał(a)

To wrzucę jeszcze jedno z tej serii, bo na tamtym Amelia się ukryła

góra od lewej Renata-ren133, Ela-chelll, Jola-jolanka, Kasia-kasya, Ola-chojna, Monika-Marga, przed nią Ania-makao, dalej Amelka, Marta-Warmia, Asia- AsiaK-Z, Kasia-CS, Lidka koleżanka Asi, bez wątku ale z pięknym ogrodem, na dole od lewej Edyta-Lindsay80, Aga ag-zie, i ja Iwka

Pogubiłam się po drodze... 23:04, 03 wrz 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Milo bylo poznac Amelko
Edytko mi ciebie tez było milo poznać
Pogubiłam się po drodze... 23:01, 03 wrz 2016

Do góry
Milo bylo poznac Amelko
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies