dobrze, że jest pogodnie to może zdążę z tulipanami wczoraj tylko narcyze wsadziłam, a czekają w kolejce tulipany i czochy a żeby je wsadzić to muszę wycinki porobić na rabatach
Basiu, wypatrzyłam u Ciebie przepiękne okno nadgryzione zębem czasu...kiedyś takiego szukałam, ale nie udało się, więc mam drewniane... Twoje idealnie wpasowane w otoczenie. Zachwyciłam się nim...Brawo,
Madzia wczoraj skończyłam z nową rabatą zobaczymy jak będzie w przyszłym sezonie wsadziłam na nią 200 narcyzów różnych odmian, żółte i białe dziewczyny dziękuję
Sylwuś tą linią odniosłam się do lini prostej przy kurniku i tak wyszło, chociaż podoba mi się bardzo i na końcach rabat z obu stron już prosto nie jest
Dziękuję bardzo to bardzo fajny czas, gdyby tylko nie zwiastował nadejście zimy, chociaż ma to swoje plusy, bo mogę w końcu zimową porą przerzucić się na robotę w domu
Irenko dziękuję
ta przy ogrodzeniu to hortensja CANDLELIGHT - jak dla mnie super hortka, sztywno stoi, nie potrzebuje podpór, natomiast ta w półkolistych to hortensja SUNDAE FRAISE, ta już sztywna nie jest, musiałam ją podeprzeć bo mimo niskiego cięcia to się pokłada, ale obie mają przepiękne kwiatostany i przebarwienia