Mi leń się wyłączył jak zobaczyłem, że pokrzywy ma wyższe niż róże rosnące obok Ale przy ogrodzie tej wielkości dwa dni i mam wysprzątane
Ale leżcie sobie spokojnie, bo rwanie chwastów z tak suchej ziemi mija się z celem
Artykuł - Gosia, będzie mi naprawdę miło Bierz, wartość niematerialnà i prawną w postaci praw autorskich dziś możesz kupić w promocji na okrągłe 0 złotych Nie przegap okazji
Sebcio- napracowałeś się jak pszczółka, nawet Ci zazdroszczę bo ja mam dalej chwasty po kolana i syf w domu a na dodatek lenia giganta leżymy z Emem na leżakach pod zjeżdzalnia (tylko tu mamy skrawek cienia teraz) i dumam ile to mnie czeka roboty.
ps. czy ten twój artykuł diamentowy chciałbyś umieścić u mnie na stronce Było by mi niezmiernie miło w sumie to nawet bym pękała z dumy
Tak Gosiu tawułka, Milina też sobie strzelę następnym, u mojej mamy to wszystko rośnie ze zdwojoną siłą, ma kobieta dobre serce a i ziemia niczego sobie. Pozdrawiam
Gosia - po dwóch dniach szaleństwa w ogrodzie nie mam co w nim robić, wiec z nudów wszytkie okna umylem No i pozamiatałem otoczenie wokół mebli Takie drobiazgi jak mycie podłóg czy sianie rzodkiewki pomijam
Teraz czekam na gości Babcia na fryzjerkę
Będę korzystać na maxa - tymczasem udaję się do Twego wątku w poszukiwaniu zdjęć z wyprawy
brzmi interesująco. daj znać jak wyszło. u nas dzieci bark więc dziś obiad mega ostry, szpinak z czosnkiem i filet w curry. czas na dietę bo nei mogę patrzeć na siebie. z tu lato i w stroju biegac trzeba po ogrodzie
No to mój głupi ze woli sapac w krzakach
Na dworze 33 a w domu 26
Dlaczego ja chlodniku nie zrobiłam...naszlo mnie za to na eksperymenty i dusze mięso z kiszonymi cytrynami..
Mimo tej wstrętnej ulewy mam nadzieję że już masz lepszy humor. nie ma co się denerwować rzeczami na które wpływu nie mamy. macham serdecznei i trzymam kciuki zaten leszy humor.
widze że szalejesz zakupowo tak ja rozumiem takie ogrodowe zakupy sprawiają nam największą przyjemność
Marmoladki są ładne oby ci ładnei rosły i opuchlaki je omijały