Czy na odjezdne czy dla przyjemności to w sumie bez znaczenia bo Sebastianie piękne te twoje ujęcia. to z gabionem świetne i te makro poszczególne jarzmianek jeżówek coś wspaniałego. Merci za te śliczne widoczki.
co porabiasz dziś w ten upalny okrutnie dzionek?
ps. gratki za ostatni egzamin
i zyczę ci wspaniałych wakcaji korzystaj młody człowieku
Gosia - po dwóch dniach szaleństwa w ogrodzie nie mam co w nim robić, wiec z nudów wszytkie okna umylem No i pozamiatałem otoczenie wokół mebli Takie drobiazgi jak mycie podłóg czy sianie rzodkiewki pomijam
Teraz czekam na gości Babcia na fryzjerkę
Będę korzystać na maxa - tymczasem udaję się do Twego wątku w poszukiwaniu zdjęć z wyprawy
Sebcio- napracowałeś się jak pszczółka, nawet Ci zazdroszczę bo ja mam dalej chwasty po kolana i syf w domu a na dodatek lenia giganta leżymy z Emem na leżakach pod zjeżdzalnia (tylko tu mamy skrawek cienia teraz) i dumam ile to mnie czeka roboty.
ps. czy ten twój artykuł diamentowy chciałbyś umieścić u mnie na stronce Było by mi niezmiernie miło w sumie to nawet bym pękała z dumy
Mi leń się wyłączył jak zobaczyłem, że pokrzywy ma wyższe niż róże rosnące obok Ale przy ogrodzie tej wielkości dwa dni i mam wysprzątane
Ale leżcie sobie spokojnie, bo rwanie chwastów z tak suchej ziemi mija się z celem
Artykuł - Gosia, będzie mi naprawdę miło Bierz, wartość niematerialnà i prawną w postaci praw autorskich dziś możesz kupić w promocji na okrągłe 0 złotych Nie przegap okazji