Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

kasja83 13:52, 02 lip 2016

Fajna ta turzyca leśna -tak wnioskuję, że lubi cień? Długo ją masz?
malkul 15:29, 02 lip 2016

Czy na odjezdne czy dla przyjemności to w sumie bez znaczenia bo Sebastianie piękne te twoje ujęcia. to z gabionem świetne i te makro poszczególne jarzmianek jeżówek coś wspaniałego. Merci za te śliczne widoczki.
co porabiasz dziś w ten upalny okrutnie dzionek?

ps. gratki za ostatni egzamin
i zyczę ci wspaniałych wakcaji korzystaj młody człowieku
Sebek 15:59, 02 lip 2016

kasja83 napisał(a)
Fajna ta turzyca leśna -tak wnioskuję, że lubi cień? Długo ją masz?

Jakieś 1.5 miesiąca, nie więcej. Wywalilem w maju jak zobaczyłem, że turzyce się nie obudzą. Raczej do cienia
Sebek 16:03, 02 lip 2016

malkul napisał(a)
Czy na odjezdne czy dla przyjemności to w sumie bez znaczenia bo Sebastianie piękne te twoje ujęcia. to z gabionem świetne i te makro poszczególne jarzmianek jeżówek coś wspaniałego. Merci za te śliczne widoczki.
co porabiasz dziś w ten upalny okrutnie dzionek?

ps. gratki za ostatni egzamin
i zyczę ci wspaniałych wakcaji korzystaj młody człowieku

Gosia - po dwóch dniach szaleństwa w ogrodzie nie mam co w nim robić, wiec z nudów wszytkie okna umylem No i pozamiatałem otoczenie wokół mebli Takie drobiazgi jak mycie podłóg czy sianie rzodkiewki pomijam
Teraz czekam na gości Babcia na fryzjerkę

Będę korzystać na maxa - tymczasem udaję się do Twego wątku w poszukiwaniu zdjęć z wyprawy
malkul 16:08, 02 lip 2016

Sebcio- napracowałeś się jak pszczółka, nawet Ci zazdroszczę bo ja mam dalej chwasty po kolana i syf w domu a na dodatek lenia giganta leżymy z Emem na leżakach pod zjeżdzalnia (tylko tu mamy skrawek cienia teraz) i dumam ile to mnie czeka roboty.

ps. czy ten twój artykuł diamentowy chciałbyś umieścić u mnie na stronce Było by mi niezmiernie miło w sumie to nawet bym pękała z dumy
Sebek 16:17, 02 lip 2016

malkul napisał(a)
Sebcio- napracowałeś się jak pszczółka, nawet Ci zazdroszczę bo ja mam dalej chwasty po kolana i syf w domu a na dodatek lenia giganta leżymy z Emem na leżakach pod zjeżdzalnia (tylko tu mamy skrawek cienia teraz) i dumam ile to mnie czeka roboty.

ps. czy ten twój artykuł diamentowy chciałbyś umieścić u mnie na stronce Było by mi niezmiernie miło w sumie to nawet bym pękała z dumy

Mi leń się wyłączył jak zobaczyłem, że pokrzywy ma wyższe niż róże rosnące obok Ale przy ogrodzie tej wielkości dwa dni i mam wysprzątane
Ale leżcie sobie spokojnie, bo rwanie chwastów z tak suchej ziemi mija się z celem

Artykuł - Gosia, będzie mi naprawdę miło Bierz, wartość niematerialnà i prawną w postaci praw autorskich dziś możesz kupić w promocji na okrągłe 0 złotych Nie przegap okazji
oliwka 16:30, 02 lip 2016

Surfinie szaleją

Jarzmianki boskie!!!! Sebku A jaki masz przepis na piękne surfinie??? Mam wrażenie ze w tym roku nic nie chcę mi rosnąć nawet one ...
malkul 16:57, 02 lip 2016

Sebek napisał(a)

Mi leń się wyłączył jak zobaczyłem, że pokrzywy ma wyższe niż róże rosnące obok Ale przy ogrodzie tej wielkości dwa dni i mam wysprzątane
Ale leżcie sobie spokojnie, bo rwanie chwastów z tak suchej ziemi mija się z celem

Artykuł - Gosia, będzie mi naprawdę miło Bierz, wartość niematerialnà i prawną w postaci praw autorskich dziś możesz kupić w promocji na okrągłe 0 złotych Nie przegap okazji

biorę
prześlij tekst na emaila.
malkul 16:58, 02 lip 2016

oliwka napisał(a)

Jarzmianki boskie!!!! Deblu A jaki masz przepis na piękne surfinie??? Mam wrażenie ze w tym roku nic nie chcę mi rosnąć nawet one ...

Sebastian ma miłości za dużo część dał surfiniom
nawigatorka 19:11, 02 lip 2016

Kurcze ze tez u nas w rowie nie rosnie...a moze