Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Zieleń, drewno i antracyt 13:05, 08 paź 2021

Do góry
antracyt napisał(a)
Kasiu Ty u mnie, a ja u Ciebie właśnie byłam i jesienne kadry podziwiałam
Zaraz podeślę info na priv, ale z tego co zdążyłam zauważyć to asortyment w tym miejscu jest bardzo zmienny i niekoniecznie się powtarza.

Przy ostatnich zimnych nocach Jowey Winnie już prawie zgubiła róż.

w tym odcieniu też jest piękna! Koniecznie muszę ją mieć u siebie w następnym sezonie
Choroby i szkodniki jodeł, jodła - Abies 12:54, 08 paź 2021

Do góry
Kochani proszę o pomoc. Cztery jodły koreańskie były ciemno zielone w lecie i nagle pod koniec września zaczęły gwałtownie brązowieć i wręcz "rdzewieć". W ich otoczeniu są cisy, tyje i świerki i z nimi nie ma problemów -są zielone.
Wg mnie to za dużo na jesienne brązowienia -jakiś grzyb itp? Pomóżcie, co użyć bo czas ucieka.
Zieleń, drewno i antracyt 12:45, 08 paź 2021

Do góry
hankaandrus_44 napisał(a)
Jeszcze dziś słoneczko,może będzie na dłużej,ale ochłodzenie gruntu nas czeka,a przede wszystkim ucierpią nasze ukochane dalie.

Przymrozku jeszcze nie chcę. Tyle pąków ptrzed rozkwitem.

Miłego weekendu.

Też mi nieśpieszno do przymrozków, szklarnia jeszcze pełna pomidorów...
Wczoraj przed zimnem schowałam do niej większość papryk, zostały tylko te pod domem. Te na razie miały ciepło, ale chyba dzisiaj też dołączą do reszty.

Dla Ciebie również przyjemności na weekend
Zieleń, drewno i antracyt 12:40, 08 paź 2021

Do góry
Roocika napisał(a)
Bardzo ładnie u Ciebie, kolory są, a słonko w wydobywa to, co najlepsze.
Dziś skrobalam szybę, także ten, zaczyna się

Ja już jakiś czas temu też skrobałam, ale wtedy to przymrozek jakoś pasem po trawniku poszedł, strat w ogrodzie nie było. Teraz zapowiadają kilka zimnych nocy pod rząd niestety.
Z jesiennych kolorów mam jeszcze takie na przyśmietnikowej
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies