cudne te twoje ciemierniki
Na taki ciemny to mam ochotę.
Krokusy też i wciąż urokliwe. Tych muszę dokupić więcej.
A co to za krzew tak ładnie i wcześnie kwitnie na biało ?
Choć trudne czasy nastały, niezrozumiałe, to ogród i rośliny dają wytchnienie i przewietrzenie głowy...
Wiosna u mnie zaczęła się pracowicie i uwaga! To nie był moj pomysł hehe mąż stwierdził że tu mogłabym nasadzić traw więcej... także tak, trawnika coraz mniej
Zrobiłam trochę przymiarek do przyszłych rabat
Widok na drugą stronę z planowanej ławeczki
Nie jestem pewna co do tych buków, czy ich nie trzeba trochę przesunąć, słabo je widać ale to trzy patyczki.
Ten układ wydaje się być korzystny jeśli chodzi o rabaty, później ścieżka płynnie przejdzie w bok domu.
Co myślicie?
Ale fajne porównanie, pięknie tu masz. Już niedługo będzie tak zielono, ale trudno się doczekać.
U mnie też jeszcze forsycje nie kwitną, to chyba na południowym zachodzie, tam cieplej. Ale róże chyba już można ciąć, wędrując po ogrodowisku, wszędzie widzę już przycięte.
Piękna wiosna u Ciebie, zachwycająca łączka krokusowa, bardzo lubię krokusy, tyle radości dają po zimie.
Mam takie same żonkile, dzięki Tobie dowiedziałam się, że to Tete a Tete, dzięki.
Z daliami poszalałaś, wow, ale będzie kwiatów. Od razu zapisuję się na oglądanie, jak zakwitną.
Piękna kalina, co roku sobie przypominam, że muszę kupić pachnącą.
Pozdrawiam.
Wczoraj przynieśliśmy figę z piwnicy a tu niespodzianka
Nic nie podlewana, w gliniastej ziemi i ciemnicy ładnie sobie poradziła
Teraz musi nabrać koloru i pewnie zacznie produkować owoce jak szalona