Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Typografia ogrodu 09:45, 31 sie 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Piękne fotki, w korytach już się ładnie roślinki zadomowiły i ile motyli na rozchodnikach, a i różowe odrosty widzę
roz się nie poddaje ale ja tez nie
Motyle pewnie i u Ciebie w dużej ilości
Typografia ogrodu 09:25, 31 sie 2016

Do góry
Piękne fotki, w korytach już się ładnie roślinki zadomowiły i ile motyli na rozchodnikach, a i różowe odrosty widzę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:21, 31 sie 2016

Do góry
Molinie the best!
Moje na razie w przechowalniku rosną, ale jak powstanie miejsce na ognisko beda rosly wokol niego i licze na taki efekt przysloniecia jak Tobie daje trzcinnik.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:57, 31 sie 2016

Do góry
Ściskam urodzinowo!
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 08:54, 31 sie 2016

Do góry
Co jedno zdjęcie to piękniejsze!
Podoba mi się ten kwitnący miskant.
Na niektorych moich zawilcach Whirlwind tez sa takie plamy i one słabo rosną, sama jestem ciekawa co to takiego.
Od nowa ... na przekór wszystkim 12:25, 30 sie 2016

Do góry
gratki na 1000! Niech ten nowy ogródek będzie taki jak sobie wymarzyłaś!
Lawendowy zawrót głowy 10:41, 30 sie 2016

Do góry
Super zakupy i zestawienia świetne wyszły.
A wiesz, że ja od dawna zastanawiam się z czym swoje Buchannani połączyć i ciągle nie wiem czy do róż różowych pójda, czy do rózowych zawilców - może problem mi się po zimie rozwiąze jak trawy się nie obudzą.
Ogród z uśmiechem 17:59, 29 sie 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Niezła kolekcja róż, jak na nowicjuszkę, na zdjęciach najbardziej mi się spodobała Aphrodite, czekam na kolejne literki.

Dziękuję Aphrodite jest wyjątkowa, nie ma nikogo kto przeszedł by obok niej obojętnie
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 10:04, 29 sie 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Wow ! Fajne porównanie ....reszta fot ogrodowych zawodowa . Trzymam kciuki za pergole )))
Trzymaj mocno, bo jak nie wyjdzie to będzie na mnie

L00zak napisał(a)
Te porównania są bezcenne
To prawda, choć wiadomo, to nie jest jeszcze to za czym gonię Może za rok będzie bliżej do celu

lindsay80 napisał(a)
O matulu, ale super werbena się na fotkach prezentuje, nie dziwię się, że przechodnie chwalą, jest efekt!
Sporo się wydarzyło od jesieni 2014, możesz być z siebie dumna, nie było ogrodu i jest ogród!
Trochę mi żal, że za rok już jej nie będzie w takiej masie, ale to zbyt ryzykowne jednak

lindsay80 napisał(a)
a... jeszcze jedno, jaką Ty masz odmianę derenia?
Ja swoje 6 szt. Ivory Halo potraktowałam nożycami ostro w piątek - ciekawe jak to zniosą, bo bez specjalnych przemyśleń przystąpiłam do działania.
Moje to Elegantissima. Rok temu posadziłam dwie niepozorne sadzonki, a teraz mam ogromny krzaczor. Cięłam go tuż przed wyjazdem na urlop, a jak wróciłam to nie poznałam Także tnij ile chcesz Ja muszę znowu

Sebek napisał(a)
Przecudne zdjęcia - niewątpliwie masz najbardziej uroczą werbenę na forum Robi wrażenie tailość!

Porównanie - wow! I rzeczkę widać
Urocza werbena, fakt, tylko żebym się nie spóźniła z cięciem

mateuszmichn napisał(a)
Mmm jakie widoczki, a i domek bardzo fajniutki
Domek ujdzie Wolałabym bardziej nowoczesny. Żałuję, że pinteresta nie było jak wybierałam projekt

Kasia_CS napisał(a)
Ja chyba już wymyśliłam gdzie będzie mój werbenowy las! A Ty miałaś werbene z siewek czy kupiłaś sadzonki? Zastanawiam się, bo w sumie nie wiem, czy werbena zimuje...
Kasia, to wszystko siewki! Rok temu dostałam sadzonki od Marty Zielonej, które się wysiały dosłownie wszędzie! Do tej pory wyrywam nowe siewki... Z werbeną trzeba uważać
Beskidzkie marzenie 09:12, 29 sie 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Przyszłam się przywitać i z chęcią będę odwiedzać. Piękne zadaszenie nad tarasem się robi i zakupy dorodne.
A szkółkę w Hałcnowie również znam, bo znajomy eMa ją prowadzi, szkoda tylko, że tak daleko jest i rzadko mam okazję tam bywać.

Witam w skromnych progach.
Uwielbiam tą szkółkę. Wybór bylin i traw chyba największy na Podbeskidziu.
Pozdrawiam
Lawendowy zawrót głowy 08:51, 29 sie 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Oj porosło, a Ty pięknie to umiałeś pokazać!
Super sosenka z kostrzewami wygląda, Jola przycinałaś je, bo moje tyle suchego mają, a u Ciebie ani ździbełka?

Edytko to te co tak powoli rosna wiec nic nie cielam ale maja w srodku strasznie duzo śmieci Sebek zdiagnozował choróbsko i musze pryskać.
Tu ma być ogród :) 08:19, 29 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

A ja nadal bez zdjęć.... Zamiast muczeć będę buczeć

Cieszcie się, że weekend w domu spędziliście Dziś jechałem wieczorem to auto za autem w stronę Śląska, chyba by mnie coś trafiło jakbym się turlał w korku od Zakopanego do samego domu

musisz osobiście Wielkopolskę najechać, ale co to dla Ciebie

Raz nas spotkała taka jazda w korku i od tego czasu zawsze uciekamy przed albo po kulminacji powrotów do domu, bo to straszne doświadczenie było.
Ale musiałeś być uchachany, że Ty w drugą stronę pędzisz
Beskidzkie marzenie 00:26, 29 sie 2016

Do góry
Przyszłam się przywitać i z chęcią będę odwiedzać. Piękne zadaszenie nad tarasem się robi i zakupy dorodne.
A szkółkę w Hałcnowie również znam, bo znajomy eMa ją prowadzi, szkoda tylko, że tak daleko jest i rzadko mam okazję tam bywać.
Coś jeszcze, coś więcej... 23:50, 28 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Ashton? Mówią do mnie Seba, Bartek, Krzysiek - tak jeszcze nie Dziękować

Kiedyś ziścisz marzenie, tylko na giełdę się wybierz, bo w marketach ceny straszne jak już są...

ja jakoś w czerwcu w B. kupiłam 6 sztuk, po 20 zł, już nawet nowe przyrosty wypuszczają.

Ale sobie fajną objazówkę do różnych ogrodach zrobiłeś!
Tu ma być ogród :) 23:48, 28 sie 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

No to fajny dzień mieliście, my dziś gościowo - też miło.

A część wczorajszej dyskusji widziałam, co też się u Ciebie wyprawia, bieganie na golasa wokół umywalki, muczenie, miałyście wczoraj humorki przednie, uśmiałam się

A ja nadal bez zdjęć.... Zamiast muczeć będę buczeć

Cieszcie się, że weekend w domu spędziliście Dziś jechałem wieczorem to auto za autem w stronę Śląska, chyba by mnie coś trafiło jakbym się turlał w korku od Zakopanego do samego domu
Ogród z uśmiechem 23:44, 28 sie 2016

Do góry
Niezła kolekcja róż, jak na nowicjuszkę, na zdjęciach najbardziej mi się spodobała Aphrodite, czekam na kolejne literki.
Lawendowy zawrót głowy 23:40, 28 sie 2016

Do góry
Oj porosło, a Ty pięknie to umiałeś pokazać!
Super sosenka z kostrzewami wygląda, Jola przycinałaś je, bo moje tyle suchego mają, a u Ciebie ani ździbełka?
Tu ma być ogród :) 23:34, 28 sie 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Chyba wiosną zbierałam takie informacje, od osób, które tu na forum mają jakieś doświadczenia sadownicze, będę musiała wkrótce sięgnąć do tych wiadomości, to wtedy Ci podrzucę, to co mi tam wtedy napisali.

Pashmina na pewno, a jeszcze jak u Marzenki oglądam różane relacje to Princess Ann nie daje mi spokoju, ale na nią na razie nawet miejsca nie obmyśliłam.

Żadnej z tych nie mam, ale też widzialam u innych i wyglądają ślicznie

Będę czekać na in. od Ciebie Dzięki
Tu ma być ogród :) 23:27, 28 sie 2016

Do góry
jolanka napisał(a)

Jeszcze nie, może cos podpowiesz

A jaka różę masz na mysli ?

Chyba wiosną zbierałam takie informacje, od osób, które tu na forum mają jakieś doświadczenia sadownicze, będę musiała wkrótce sięgnąć do tych wiadomości, to wtedy Ci podrzucę, to co mi tam wtedy napisali.

Pashmina na pewno, a jeszcze jak u Marzenki oglądam różane relacje to Princess Ann nie daje mi spokoju, ale na nią na razie nawet miejsca nie obmyśliłam.
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 23:24, 28 sie 2016

Do góry
a... jeszcze jedno, jaką Ty masz odmianę derenia?
Ja swoje 6 szt. Ivory Halo potraktowałam nożycami ostro w piątek - ciekawe jak to zniosą, bo bez specjalnych przemyśleń przystąpiłam do działania.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies