Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

L00zak 22:20, 28 sie 2016

Te porównania są bezcenne
lindsay80 23:21, 28 sie 2016

O matulu, ale super werbena się na fotkach prezentuje, nie dziwię się, że przechodnie chwalą, jest efekt!
Sporo się wydarzyło od jesieni 2014, możesz być z siebie dumna, nie było ogrodu i jest ogród!
lindsay80 23:24, 28 sie 2016

a... jeszcze jedno, jaką Ty masz odmianę derenia?
Ja swoje 6 szt. Ivory Halo potraktowałam nożycami ostro w piątek - ciekawe jak to zniosą, bo bez specjalnych przemyśleń przystąpiłam do działania.
Sebek 23:56, 28 sie 2016

Przecudne zdjęcia - niewątpliwie masz najbardziej uroczą werbenę na forum Robi wrażenie tailość!

Porównanie - wow! I rzeczkę widać
mateuszmichn 00:05, 29 sie 2016

Mmm jakie widoczki, a i domek bardzo fajniutki
Kasia_CS 07:40, 29 sie 2016

Ja chyba już wymyśliłam gdzie będzie mój werbenowy las! A Ty miałaś werbene z siewek czy kupiłaś sadzonki? Zastanawiam się, bo w sumie nie wiem, czy werbena zimuje...
anbu 09:37, 29 sie 2016

Fotki śliczne, wszystkie bez wyjątku, nie wiadomo co cytować więc nie cytuje nic
Werbena pod wiśniami rewelacyjnie wygląda

Porównania są najlepsze, widać dopiero po nich ile pracy wkładamy w nasze ogrody
jazzy 10:04, 29 sie 2016

lojalna_ napisał(a)
Wow ! Fajne porównanie ....reszta fot ogrodowych zawodowa . Trzymam kciuki za pergole )))
Trzymaj mocno, bo jak nie wyjdzie to będzie na mnie

L00zak napisał(a)
Te porównania są bezcenne
To prawda, choć wiadomo, to nie jest jeszcze to za czym gonię Może za rok będzie bliżej do celu

lindsay80 napisał(a)
O matulu, ale super werbena się na fotkach prezentuje, nie dziwię się, że przechodnie chwalą, jest efekt!
Sporo się wydarzyło od jesieni 2014, możesz być z siebie dumna, nie było ogrodu i jest ogród!
Trochę mi żal, że za rok już jej nie będzie w takiej masie, ale to zbyt ryzykowne jednak

lindsay80 napisał(a)
a... jeszcze jedno, jaką Ty masz odmianę derenia?
Ja swoje 6 szt. Ivory Halo potraktowałam nożycami ostro w piątek - ciekawe jak to zniosą, bo bez specjalnych przemyśleń przystąpiłam do działania.
Moje to Elegantissima. Rok temu posadziłam dwie niepozorne sadzonki, a teraz mam ogromny krzaczor. Cięłam go tuż przed wyjazdem na urlop, a jak wróciłam to nie poznałam Także tnij ile chcesz Ja muszę znowu

Sebek napisał(a)
Przecudne zdjęcia - niewątpliwie masz najbardziej uroczą werbenę na forum Robi wrażenie tailość!

Porównanie - wow! I rzeczkę widać
Urocza werbena, fakt, tylko żebym się nie spóźniła z cięciem

mateuszmichn napisał(a)
Mmm jakie widoczki, a i domek bardzo fajniutki
Domek ujdzie Wolałabym bardziej nowoczesny. Żałuję, że pinteresta nie było jak wybierałam projekt

Kasia_CS napisał(a)
Ja chyba już wymyśliłam gdzie będzie mój werbenowy las! A Ty miałaś werbene z siewek czy kupiłaś sadzonki? Zastanawiam się, bo w sumie nie wiem, czy werbena zimuje...
Kasia, to wszystko siewki! Rok temu dostałam sadzonki od Marty Zielonej, które się wysiały dosłownie wszędzie! Do tej pory wyrywam nowe siewki... Z werbeną trzeba uważać
jazzy 10:09, 29 sie 2016

anbu napisał(a)
Fotki śliczne, wszystkie bez wyjątku, nie wiadomo co cytować więc nie cytuje nic
Werbena pod wiśniami rewelacyjnie wygląda

Porównania są najlepsze, widać dopiero po nich ile pracy wkładamy w nasze ogrody
Dzięki Ania! Werbeny pod wiśniami nie będzie za rok Chociaż pewnie nadal będą wchodzić zeszłoroczne nasiona Nie zdziwię się
jazzy 10:10, 29 sie 2016

Dubel