To prawda, takie usytuowanie ogrodu ma mnóstwo plusów i o wiele mniej problemów niż takie jak u mnie
Doprawiasz cebulowymi rabaty, ja ostatnio też doprawiałam
Wchodząc do Twojego ogrodu człowiek przenosi się jakby w inny świat, wcale nie czuć tego miasta i budynków wokół, do dziś pamiętam jakie miałam wrażenie gdy pierwszy raz widziałam w realu, jakbym w środku miasta nagle znalazła się w środku lasu, niesamowite uczucie, a teraz jeszcze to bogactwo roślin wszelakich Hiacynty w masie w jednym kolorze to jest to
Większość leżących liści bergeniom wycięłam. Może za płytko ją posadziłam?
Przy studni rosną dwie trzmieliny oskrzydlone. fajne sa we wszystkich porach roku.
Moja wygląda tak samo. Mam jedną sztukę w donicy na balkonie i teraz wygląda tak. Na drugim zdjęciu widać, że malutki pęd już się oddala od matki. W gruncie rozchodzi mi się tak o połowę mniej niż u ciebie na zdjęciu. Jak będę na działce to sfotografuję.
Wstawiam zdjęcia porównawcze. Jakby co to usunę.
No 20 lat robienia fotek robi swoje
A tak poza tym, myślę że łapanie ujeć w tzw ogrodzie pudełkowym jest łatwiejsze. Zwłaszcza jak ma się juz ramę w postaci duzych drzew która zamyka perspektywę np taką
Niedługo też będę widzieć różnicę
Kiedyś oglądaliśmy program o kotach i tam właściciele mieli dom w lesie i mieszkanie w mieście. Pół roku tu, pół tu... Dla mnie byłby to ideał, na zime do Krakowa na lato nad morze Tylko nie wiem ile trzeba byłoby mieć pieniędzy